Wat voor een type klant bent u?
Tel.: +31 (0)20 - 740 1500 · Tel.: +32 280 866 68 · Where service never comes second
Menu

Brother_header

 

17e4db706c214f878bd190dec6fb78f7   b3187b64041b4f60a477c9559dc46c9f   opties_onderhoud_service_1536x1536

Meer inzicht en controle

over de printkosten.


Met Purchase & Click van Brother Managed Print Service beschikt u over een systeem om zonder extra inspanning of kosten uw printers te beheren.
U heeft volledig inzicht en controle over de printkosten en betaalt alleen voor de pagina’s die u afdrukt. Daarnaast is Brother Managed Print Service toegankelijk voor zowel kleine als grote bedrijven, omdat er standaard geen minimumaantal afdrukken vereist is en er een op maat gesneden oplossing wordt geboden.

 

Automatisch verbruiksartikelen bestellen


Met Purchase & Click kunt u via uw eigen pagina op de webportal precies zien hoeveel elke printer heeft afgedrukt. De printer bestelt automatisch de juiste verbruiksartikelen als dit nodig is en deze worden gratis op de juiste locatie afgeleverd. U geniet altijd van de laagste printkosten zonder dat u daar omkijken naar heeft.

 

Service inbegrepen


Service op locatie is standaard inbegrepen voor de volledige duur van het contract. Brother beschikt over een eigen technische binnen- en buitendienst en hierdoor kunnen wij snel en vakkundig reageren. Mocht het nodig zijn dan komen wij de volgende werkdag (NBD, Next Business Day) op locatie het probleem verhelpen.

 

Purchase & Click in het kort

 

Purchase & Click van Brother Managed Print Service is een eenvoudige en effectieve manier om uw zakelijke printbehoeften te regelen. U heeft geen omkijken meer naar uw printers, waardoor u zich volledig kunt focussen op uw eigen werkzaamheden, maar wel profiteert van zeer lage afdrukkosten en direct inzicht heeft zodat u kosten besparend kunt werken.

 

 

Via een login op de webportal kunt u precies zien hoeveel elke printer heeft afgedrukt. Daarnaast bestellen de aangesloten printers automatisch verbruiksartikelen als dit nodig is en worden deze gratis op de juiste locatie afgeleverd. Onderhoud is standaard inbegrepen in het programma en er zijn tevens mogelijkheden om de installatie te laten verzorgen.

 

 

Vraag vandaag nog een offerte aan!

 

 

 

 

 

De voordelen van Purchase & Click

 

✔ Alleen betalen voor de afdrukken die u maakt
✔ Inzicht in uw printgedrag- en behoeften
✔ Beschikking over de modernste printtechnologie
✔ Inzicht in de kosten
✔ Meer efficiency en hogere productiviteit
✔ Minimale downtime bij storingen
✔ Next Business Day service inbegrepen
✔ Automatische levering van verbruiksartikelen
✔ Ervaren ondersteuning via onze professionele Business support
✔ Optionele trainingen beschikbaar
✔ Recyclingprogramma voor een beter afvalbeheer

 

 

Nog vragen?

Mocht u nog vragen hebben over Brother Managed Print Service aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het formulier hiernaast of via 020 - 740 1500.
 

Wij staan u graag te woord!