Wat voor een type klant bent u?
Tel.: +31 (0)20 - 740 1500 · Tel.: +32 280 866 68 · Where service never comes second
Menu
ICT Advies

ICT Advies

Samen kijken we naar de oplossingen en mogelijkheden voor uw organisatie

ICT is voor een organisatie meer dan alleen het aanschaffen en implementeren van de nieuwste technologieën. Veel organisaties kiezen er echter voor om wel op die manier naar ICT te kijken. ‘Meegaan met de tijd’ wordt dat dan ook wel genoemd. IT FIRST ziet ICT anders, we denken graag met u mee, in plaats van alleen te leveren waar u om vraagt. Hierbij staan de processen die uw organisatie wil stroomlijnen centraal.

 

Optimaal uw organisatie optimaliseren

Dat ICT een belangrijk – en in veel gevallen ondersteunend – onderdeel van een organisatie is, wordt inmiddels nergens meer ontkend. De laatste jaren zijn veel organisaties dan ook overgestapt op thin clients om beheerskosten te drukken. Het nieuwe werken (HNW) is bedoeld om medewerkers productiever te maken en flexplekken worden gebruikt om organisaties in kleinere kantoorruimten te kunnen vestigen. De achterliggende gedachte hierbij is per organisatie verschillend. Desalniettemin gebeurd dit niet altijd op de (financieel) meest gunstige manier, simpelweg omdat er grote investeringen in ICT worden gedaan, zonder dat onderzocht  is of deze investeringen wel nodig zijn. IT FIRST kan u hierbij – maar natuurlijk ook bij andere ICT vraagstukken adviseren. Hierbij staan uiteraard uw wensen centraal.

 

Toekomstbestendige ICT

Bij het geven van gedegen ICT advies hoort natuurlijk ook een gedegen werkwijze. Samen met u brengen we uw wensen, de huidige informatie systemen, infrastructuur en knelpunten in van uw ICT beheer in kaart. Door risico- en haalbaarheidsanalyses toe te passen, bent u verzekerd van een acceptabele, maar bovenal gewenste oplossing. Zo bent u er bijvoorbeeld zeker van dat als u workstations nodig heeft voor uw organisatie, u ook de workstations krijgt die hier het meest geschikt voor zijn. Of dat het wellicht gunstiger is om niet over te stappen van desktops naar thin clients van HP, maar naar notebooks van Dell.

 

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak. We helpen u graag verder!