Wat voor een type klant bent u?
Tel.: +31 (0)20 - 740 1500 · Tel.: +32 280 866 68 · Where service never comes second
Menu
ICT Beheer

ICT Beheer

Uw zorgen bij een betrouwbare partij

Het maken van backups, beveiligen van het netwerk, software updates installeren of troubleshooting, zomaar een greep uit het vakgebied van systeembeheer. Ondanks dat dergelijke zaken voor iedere organisatie belangrijk zijn, doen ze ook vaak een fors beroep op uw begroting. Bovendien horen dergelijke werkzaamheden vaak niet bij kernactiviteiten van uw onderneming. Door (een gedeelte van) uw systeembeheer uit te besteden aan IT FIRST kunt u uw IT kosten verlagen. Bovendien brengt het (gedeeltelijk) uitbesteden van uw systeembeheer ook de nodige flexibiliteit in uw organisatie.

 

ICT partner in plaats van leverancier

Samen met IT FIRST vergelijkt u uw huidige kosten en service voor ICT beheer met andere adequate oplossingen. Niet alleen bekijkt u op deze manier de mogelijkheid om te besparen op uw systeembeheer, maar ook in drukke tijden bent u altijd verzekerd van goede service die het voor u mogelijk houdt om direct in te springen op veranderingen vanuit de markt, een extra stuk flexibiliteit.

 

Hoe wilt u ondersteund worden?

IT FIRST kan u ondersteunen met het maken van back ups, het implementeren van software in uw organisatie, thuiswerken stimuleren, het nieuwe werken mogelijk maken of andere bedrijfsspecifieke wensen. Ook technische vragen kunt u stellen aan IT FIRST. Vaak kunnen problemen van afstand worden opgelost, waardoor deze binnen no-time opgelost zijn

 

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak. We helpen u graag verder!