Wat voor een type klant bent u?
Tel.: +31 (0)20 - 740 1500 · Tel.: +32 280 866 68 · Where service never comes second
Menu
Implementatie&Migratie

Implementatie en Migratie

Een soepele transitie voor uw organisatie

Als organisatie zijn weinig veranderingen zo ingrijpend als het overstappen naar een nieuwe netwerk omgeving. Vaak komen belangrijke processen gedurende een korte tijd helemaal stil te liggen, maar in het slechtste geval kan het zelfs zo zijn dat de productiviteit van het personeel in uw organisatie helemaal tot stilstand komt. Om te voorkomen dat veranderingen aan uw ICT infrastructuur desastreuze gevolgen hebben voor uw organisatie is het dan ook een goed idee om te zorgen dat dergelijke migraties uitgevoerd of begeleid worden door professionals.

 

Verhuist uw organisatie of gaat u fuseren? Heeft u behoefte aan een nieuwe netwerkomgeving of wilt u meerdere omgevingen samenvoegen? IT FIRST helpt u graag bij dergelijke vraagstukken! Flexibele inzetbaarheid en assistentie – on the job – zorgt ervoor dat de weg naar een nieuwe omgeving altijd vrij is. De expertise van IT FIRST helpt u bovendien van uw stress, bij dergelijke uitdagende projecten, af.

 

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak. We helpen u graag verder!