Wat voor een type klant bent u?
Tel.: +31 (0)20 - 740 1500 · Tel.: +32 280 866 68 · Where service never comes second
Menu
(Online) Backup

(Online) Backup

Safety FIRST

Iedere organisatie heeft digitale gegevens die waardevol zijn. Soms zijn dergelijke digitale gegevens zelfs zo cruciaal voor uw organisatie dat het verliezen of beschadigen hiervan catastrofale gevolgen kan hebben voor het voortbestaan van uw onderneming. Waar een gecrashte laptop of een met een virus besmette desktop vaak alleen zorgt voor oponthoud en irritatie is een beschadigde server al snel reden tot grote kopzorgen. Met een (online) back-up beschermt u uzelf en uw organisatie tegen vervelende zaken als virus besmettingen, crashes, verwijdering, rancuneuze (ex-)medewerkers of aanvallen van hackers.

 

Door een goede ICT infrastructuur voor uw organisatie neer te zetten, waarbij u uw bedrijfsinformatie niet langer op desktops of laptops zet, maar via thin clients op goed beveiligde servers verwerkt, waarbij u regelmatig back ups maakt van de informatie op de server, minimaliseert u het risico op verlies van belangrijke gegevens of programma’s.

 

Bent u uw klantgegevens verloren, is uw server besmet met een virus of is een gedeelte van uw personeelsadministratie tijdens een brandschade verloren gegaan? Voorkom vervelende problemen die al snel vele duizenden euro’s kosten. Hoe? Simpel. Laat IT FIRST uw belangrijke informatie beheren. Zo kunt u zich bezig houden met uw bedrijf en zorgen wij dat bij een crisis situatie uw organisatie snel weer ‘up and running’ is. Zo bent u verzekerd van de continuïteit van uw onderneming en beschermd tegen zaken als brandschade, besmetting met virussen, hackers en andere risico’s.

 

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak. We helpen u graag verder!