Wat voor een type klant bent u?
Tel.: +31 (0)20 - 740 1500 · Tel.: +32 280 866 68 · Where service never comes second
Menu
Telecom oplossingen

Telecom oplossingen

Telecommunicatie of communicatietechnologie vormen binnen iedere onderneming basisvereisten voor goed werkende processen. Enkele veel gebruikte toepassingen hiervan zijn voicemail, whatsapp, email, VoIP, bellen en sms’en. Ondanks dat dergelijke toepassingen vaak essentieel zijn voor een organisatie, krijgen ze weinig tot geen aandacht van het management. Hierdoor worden mogelijkheden om organisatie, door het gebruik van nieuwe technologische ontwikkelingen, verder te stroomlijnen vaak niet gezien. Het is dan ook verstandig om eens per twee jaar te kijken naar mogelijke besparingen, gebruiksgemak en efficiency voordelen die te behalen zijn op gebied van telefonie voor uw organisatie.

 

Zo betalen veel ondernemers teveel voor het gebruik van telefonie. Enerzijds door niet over te stappen op VoIP,  of door het VoIP systeem dat ze gebruiken niet up-to-date te houden. Digitale telefonie zorgt in veel gevallen zelfs voor verbeteringen op gebied van klantenservice en de winstgevendheid van uw organisatie. Zo kunnen medewerkers getraind worden door gesprekken terug te luisteren of kan uw verkoopafdeling efficiënter werken door uw CRM systeem aan uw telefoon netwerk te koppelen. De voordelen van een goede ICT infrastructuur zijn gigantisch.

 

Ieder bedrijf is anders, de kans is dan ook groot dat uw organisatie andere ICT behoeften heeft dan uw concurrenten. IT FIRST helpt u dan ook graag met het in kaart brengen van uw wensen en de techniek die dit mogelijk kan maken. Dat IT FIRST hierin een ideale partner is spreekt voor zich, zo is niet alleen de expertise in huis om nog te benutten kansen te presenteren, maar ook de kennis om hiervoor de geschikte oplossing aan te dragen.

 

Wilt u ook weten of u geld kunt besparen op uw telefoonkosten of dat uw huidige VoIP aanbieder de juiste partij is, wilt u efficiency voordelen behalen of uw telecom netwerk verbeteren of uitbreiden?

 

Kortom, bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak. We helpen u graag verder!