Adobe Certified Reseller

IT FIRST is Adobe Certified Reseller en kan alle licenties voor de verschillende Adobe-producten verzorgen binnen uw bedrijf.

APC Premier Partner

Dankzij onze APC Premier Partner status kunnen wij klanten het vertrouwen en de juiste expertise bieden om hen te helpen stroomstoringen in hun ICT-infrastructuur te voorkomen en zo de continuïteit te waarborgen.

Brother Business Partner

IT FIRST is Brother Business Partner.

CHERRY Certified Partner SILVER

Als Silver partner van CHERRY, een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van computer invoerapparatuur, kan IT FIRST u voorzien in de beste keyboards en muizen tegen de beste condities en prijs.

Cisco Select Partner

IT FIRST is Cisco Select Partner waarmee u verzekerd bent altijd de beste oplossing en gedegen advies te ontvangen

DELL EMC Gold Partner

Met de status DELL EMC GOLD Partner is IT FIRST erkend als organisatie om klanten te ondersteunen bij het vinden van de beste computer-oplossing voor hun organisatie. Van kosteneffectieve SMB-opties tot krachtige rack-, blade- en gedeelde infrastructuuroplossingen.

Epson Authorised Partner

IT FIRST is Epson Authorized Partner.

HP Partner FIRST GOLD

HP FIRST GOLD Partners zijn HP's meest vertrouwde en gekwalificeerde leveranciers in de IT-wereld. Zij zijn erkend en bevoegd tot advisering, verkoop en ondersteuning aangaande alle producten en oplossingen van HP.

HPE Business Partner

IT FIRST is HPE Business Partner.

Intel Technology Provider GOLD

IT FIRST is INTEL Technology Provider GOLD.

Jabra Registered Partner

IT FIRST is Jabra Registered Partner.

Kensington Partner

IT FIRST is Kensington Partner.

Lenovo PC Partner GOLD

IT FIRST is LENOVO PC Partner Platinum.

Microsoft Silver Partner

Als Microsoft Silver Partner heeft IT FIRST zich bewezen een cruciale partner te zijn voor haar klanten bij aanschaf en implementatie van Microsoft (cloud)producten.

Microsoft Authorised Surface Reseller

Als Microsoft Surface Authorized Reseller heeft IT FIRST zich bewezen een belangrijke partner te zijn voor haar klanten bij aanschaf en implementatie van Microsoft Surface, Microsoft 365 Cloud producten en software licenties.

Plantronics Authorised Partner

IT FIRST is aangesteld als Plantronics Authorised Partner. Dit betekent dat IT FIRST voldoet aan de gestelde eisen van Plantronics en u verzekerd bent van de beste kwaliteit en service!

Samsung Silver Partner

IT FIRST is SAMSUNG Silver Partner.

Sennheiser Authorised Partner

IT FIRST is aangesteld als Sennheiser Authorised Partner. Dit betekent dat IT FIRST voldoet aan de gestelde eisen van Sennheiser en u verzekerd bent van de beste kwaliteit en service!

Veeam Silver Reseller

IT IFIRST is erkend als VEEAM Silver Reseller dankzij de hoogstaande kwaliteit, persoonlijke benadering, kennis en expertise die wij leveren aan onze klanten o.b.v. VEEAM (cloud) producten.

VMware Professional Solution Provider

De technologieën van VMware vereenvoudigen ICT-complexiteit, stroomlijnen activiteiten en helpt uw bedrijf flexibeler, efficiënter en winstgevender te worden. Dankzij onze kennis en expertise en de persoonlijke aandacht bent u bij IT FIRST aan het juiste adres!

Western Digital Partner

De grootste leverancier van harde schijven is partner van IT FIRST! Western Digital heeft IT FIRST opgenomen in hun partner programma. Hierdoor kunnen we op grote schaal inkopen en zorgen dat de prijzen laag blijven.