Maak kennis met

circulaire IT

HP Approved Selection stelt je in staat te profiteren van circulaire IT op het kwaliteitsniveau dat van het HP-merk wordt verwacht.

 WAAROM CIRCULAIRE IT 

Waarom  HP 
Approved
SelectionHP Approved Selection staat voor een circulair keurmerk dat alle onzekerheden over refurbished producten wegneemt. Dankzij grondige testprocessen (zowel cosmetisch als functioneel) om de best mogelijke gebruikerservaring te garanderen die verwacht wordt van HP-producten.

De voordelen van HP
Approved Selection

Circulaire economie


HP Approved Selection stelt eindgebruikers en bedrijven in staat om op grote- en kleine schaal bij te dragen aan de circulaire economie zonder in te leveren aan performance.

Kwaliteitsborging


De kwaliteitsborging van HP plus de duurzame (en financiële) voordelen van circulaire hardware maken de transitie naar circulaire IT toegankelijk voor iedereen.

Ecologische voetafdruk


HP Approved Selection by Flex IT & IT FIRST helpt de ecologische voetafdruk van bedrijven te verkleinen en kostbare grondstoffen te besparen.

Onze HP Approved Selection
producten

Krachtige beveiliging
die je kunt vertrouwen.

Windows 10 beschikt over ingebouwde beveiligingen voor je gegevens, apparatuur en personeel, waarmee je zakelijke informatie en persoonlijke identiteiten kunt beveiligen, zelfs op verloren of gestolen apparaten.

         Gegarandeerde beveiling
         met Windows. 

            Alle HP Approved Selection producten worden geleverd met een
            authentieke Windows 10 Pro licentie. Windows 10 is specifiek
            ontworpen om beveiliging te maximaliseren.

Meer weten over
HP Approved Selection

Bedankt voor je bericht!

Ons team zal je zo snel mogelijk een bericht sturen.
In de tussentijd nodigen wij je uit om onze webshop.