Wat voor een type klant bent u?
Tel.: +31 (0)20 - 740 1500 · Tel.: +32 280 866 68 · Where service never comes second
Menu

Vraag & Antwoord

Een antwoord op vragen

De meest voorkomende vragen worden hier beantwoord. Zit uw vraag er niet bij of heeft u additionele vragen? Neem dan contact met ons op via 020 - 740 15 00 of stuur ons een e-mail

 

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Het is niet mogelijk om uw bestelling af te halen. Wij werken met geautomatiseerde magazijnen. Deze staan buiten de randstad en hebben geen afhaalbalie. Wij bezorgen binnen Nederland op iedere gewenste locatie.

 

Kan ik achteraf betalen?

Ja, dat kan. U meldt zich aan als klant en op dat moment controleren wij of u kredietwaardig genoeg bent om achteraf betalingen mogelijk te maken.

 

Welke betalingsmethoden heeft IT FIRST

U kunt bij ons betalen via iDeal, PayPal, op factuur (vooraf betalen) en achteraf betalen (mits u kredietwaardig genoeg bevonden bent)

 

Wat is de gemiddelde levertijd?

Over het algemeen maken wij gebruik van de regel:  voor 16:00 uur besteld morgen in huis, mits deze op voorraad is en er geen speciale configuratie gekozen is. Het kan voorkomen dat de levertijd toch iets langer is vanwege een leverancier van ons. Hier zult u van op de hoogte worden gesteld.

 

Levering

Wij maken gebruik van deelleveringen. U betaalt eenmalig verzendkosten en de bestellingen kunnen afzonderlijk geleverd worden i.v.m. leveranciers.

 

Wat zijn de openingstijden van IT FIRST?

IT FIRST is op werkdagen geopend van 8:30 uur tot 17:30 uur.