MICROSOFT
     SURFACE


MICROSOFT SURFACE SHOP

Welkom in de Microsoft Surface shop. Voor hardware en software voor jouw bedrijf of organisatie ben je bij Microsoft op het goede adres. Microsoft weet dat de moderne werkplek snel veranderd, complex is en steeds meer innovatieve oplossingen vereist om het team in topvorm te houden. Daarom vind je bij Microsoft alles om uw concurrentievoordeel te behalen. Ontdek hieronder meer over het assortiment van Microsoft wat onder andere bestaat uit hardware, software, accessoires en meer.


Als Microsoft Gold Partner heeft IT FIRST zich bewezen een cruciale partner te zijn voor haar klanten bij aanschaf en implementatie van Microsoft producten. Daarnaast heeft IT FIRST zich ook als Microsoft Surface Authorized Reseller bewezen een belangrijke partner te zijn voor haar klanten bij aanschaf en implementatie van Microsoft Surface, Microsoft 365 Cloud producten en software licenties. Heb je een vraag over producten of oplossingen van Microsoft? Neem dan gerust contact op met een van onze accountmanagers. Zij kunnen je hier kundig over adviseren.

SURFACE PRODUCTEN OM TE WERKEN OP AFSTAND

De nieuwe Surface-laptops zijn origineel en inspirerend, ontworpen om het beste uit jezelf en Windows 11 te halen.

SURFACE PRO 9

Surface Pro 9 geeft je de tabletflexibiliteit die je wenst en de laptopprestaties en accuduur die je nodig hebt om je dag door te komen - alles in één ultra-draagbaar apparaat. Nu met krachtige nieuwe processors en optionele supersnelle 5G-connectiviteit. 

MEER INFORMATIE 
SURFACE GO 3

SURFACE GO 3

De meest draagbare Surface touchscreen 2-in-1 is perfect voor je dagelijkse taken, huiswerk en games. Surface Go 3 is ontworpen om het beste van Windows 11 te laten zien en is geoptimaliseerd voor digitale pen en touch, plus een snellere Intel® Core™-processor, batterij die de hele dag meegaat, veelzijdigheid van tablet naar laptop en ingebouwde Microsoft-beveiliging.

MEER INFORMATIE 
SURFACE STUDIO

SURFACE LAPTOP STUDIO

Laat je verbeelding de vrije loop op de krachtigste Surface Laptop, ontworpen om het beste van Windows 11 op te laten lichten. Je kunt naadloos overschakelen van laptop naar entertainmentpodium en draagbaar creatief canvas, compleet met ingebouwde Slim Pen-opslag en oplader.

MEER INFORMATIE

SURFACE LAPTOP GO 2

De dunne, draagbare Surface Laptop Go 2 met een levendig 12,4"-touchscreen, verbeterde HD-camera en veilige Windows Hello-aanmelding typt heerlijk en presteert nu nog beter.

MEER INFORMATIE 

SURFACE LAPTOP 5

Maak je impact met bliksemsnelle prestaties, gestroomlijnde draagbaarheid en ingebouwde beveiliging. Met een batterijduur van tot 17 uur kun je met Surface Laptop 5 overal productief blijven, waar je werk je ook brengt.

MEER INFORMATIE 
SURFACE STUDIO 2

SURFACE STUDIO 2+

De ultieme creatieve ervaring. Geef je ideeën de ruimte met briljante kleuren, spetterende graphics, snellere processors, intuïtieve tools en een verbluffend, instelbaar 28-inch beeldscherm.

MEER INFORMATIE 
SURFACE DUO 2

SURFACE DUO 2

Twee ultradunne touchscreens op een apparaat met 5G-verbinding helpen je productiever te zijn met een uitgebreide weergave op twee schermen en naast elkaar geplaatste apps.

MEER INFORMATIE 

Windows 11

Zorg voor evenwicht op je bureaublad

MEER INFORMATIE

 SURFACE PRODUCTENGROEPEN

Meer keuzes dan ooit tevoren

SURFACE LAPTOP

SURFACE LAPTOP

Van videogesprekken in uw thuiskantoor tot virtuele samenwerking in het hybride hoofdkantoor van uw bedrijf, uw werk valt op met Surface Laptop 4. Nu tot 70% sneller dan voorheen met een langere levensduur van de batterij en tot 19 uur levensduur van de batterij op een 13,5 inch AMD Ryzen™ 5 Microsoft Surface® Edition-processor.

MEER INFORMATIE 
SURFACE PRO

SURFACE PRO

Surface Pro is ontworpen voor mensen en ondersteunt hun individuele productiviteit. Uitgerust met een high-end, compatibel, veelzijdig apparaat. Surface Pro is ook gebouwd voor Windows 10. Office 365 geeft werknemers volledige toegang tot al hun vertrouwde informatie.

MEER INFORMATIE 
SURFACE HUB

SURFACE HUB

Dun en compact, Surface Hub 2S past in elke werkruimte. Van conferentiezalen tot open ruimtes, volg de ideeën met de mobiele standaard en batterij. Een all-in-one digitaal whiteboard voor de moderne werkplek.

MEER INFORMATIE
SURFACE GO

SURFACE GO

Maak verbinding vanaf waar je maar wilt werken met deze compacte 2-in-1. Deze lichte zakelijke laptop en tablet stelt medewerkers in staat om de klus te klaren met de volledige kracht van Windows 10.

MEER INFORMATIE 

SURFACE ACCESSOIRES

Het beste van het beste van Surface voor zakelijke klanten

SURFACE PEN

Creëer zonder grenzen. De Surface-pen is beter en sneller dan ooit, met nauwkeurige inkt aan het ene uiteinde en een gum aan het andere uiteinde, plus kantelen voor arcering, grotere gevoeligheid en vrijwel geen vertraging.  

MEER INFORMATIE 

SURFACE VOEDING & DOCK

Netvoeding, adapters en poorten om je verbonden te houden. Laad batterijen op, sluit ze aan op externe beeldschermen en randapparatuur en breid het aantal en de soort poorten uit die je met je Surface-apparaten kunt gebruiken.

MEER INFORMATIE 

SURFACE MUIZEN

De Surface Arc Mouse is slank, licht en eenvoudig mee te nemen op reis. Het apparaat is zo ontworpen dat het comfortabel in je hand ligt en plat kan worden dichtgeklapt zodat het eenvoudig in je tas past.

MEER INFORMATIE 

SURFACE COVER

Transformeer je Surface-tablet in een laptop. Volledige toetsenbord ervaring, onderweg of aan je bureau.

MEER INFORMATIE
Dit is het moment
Onze klanten
MICROSOFT 365

De urgentie om over te stappen op Microsoft Surface met Microsoft 365 was nog nooit zo hoog. In januari 2020 vervalt de support van Microsoft voor alle apparaten met Windows 7. Hierdoor ontvangt u geen systeem- en beveiligingsupdates meer, met alle gevolgen van dien.

Onze missie
PRODUCTIVITEIT

Maar er is nóg een reden om actie te ondernemen. Door uw medewerkers nu uit te rusten met een complete digitale werkplekoplossing met Office 365, kunt u als organisatie productiever werken dan ooit tevoren.

Onze missie
MEDEWERKERS

Medewerkers werken graag met de nieuwste apparatuur. Als u uw mensen uitrust met de stijlvol ontwerpen Surface apparaten – die zich aanpassen aan de manier waarop zij het liefst werken – zetten zij graag een stapje extra. Van uw werknemers in de productiehal tot de directie en van HR tot uw accountmanagers onderweg.

Odoo afbeelding en tekstblok
Verbeter de productiviteit van medewerkers

Microsoft 365 combineert Windows 10 Pro, Office 365 en geavanceerde beveiliging en apparaatbeheer in één complete oplossing voor de zakelijke gebruiker. Zo worden o.a. de samenwerking en communicatie met collega’s en dagelijkse taken met de vertrouwde Office apps vereenvoudigd en gestroomlijnd.

Surface en Microsoft 365 verbeteren de productiviteit van medewerkers.
• Krachtige hardware en software, ontworpen om beter samen te werken
• Werken waar u maar wilt met altijd aangesloten LTE1 of WiFi, en een batterij met een levensduur van wel 13,5 uur.
• Verhoogde vergaderkwaliteit op afstand met behulp van de beste camera's, microfoons en luidsprekers.
• Implementatieprogramma's en dashboards helpen medewerkers snel en gemakkelijk op weg

Veilig werken zonder zorgen

Om echt productief te kunnen zijn is het belangrijk dat medewerkers zich geen zorgen hoeven te maken over veilige toegang en databeveiliging. Met Microsoft 365 en Surface voor Zakelijk gebruik biedt u medewerkers overal en op ieder apparaat de juiste bescherming tegen hedendaagse bedreigingen.

Dankzij automatische updates hoeft u zich geen zorgen te maken over kwetsbaarheden in het besturingssysteem en beschikt u bovendien altijd over de nieuwste beveiligingsfuncties van Windows 10. Van aanmelding met Windows Hello tot veilige versleuteling met UEFI-firmwarestuurprogramma's, bedrijfsgegevens zijn altijd goed beveiligd.


Waarom Microsoft 365?

Profiteer van één geïntegreerde oplossing voor veiligheid, beheer en productiviteit

• Werk nauw samen met mensen binnen en buiten uw bedrijf.
• Geef medewerkers de mogelijkheid om overal productief te zijn met hun favoriete apparaten.
• Help gegevens en apparaten te beschermen met één eenvoudig dashboard dat altijd up-to-date is.
• Beheer IT-services snel en gemakkelijk, zodat u uw focus op belangrijke zaken kunt leggen.

MICROSOFT 365