Wat voor een type klant bent u?
Tel.: +31 (0)20 - 740 1500 · Tel.: +32 280 866 68 · Where service never comes second
Menu
Over ons

Over IT FIRST

Where service never comes second!

Sinds haar oprichting in 2007 zet IT FIRST zich in voor organisaties om als ICT partner actief mee te denken bij  implementatie, onderhoud en het algehele ICT inkoop traject.

Door als ICT partner,en niet slechts als ICT leverancier op te treden, is direct duidelijk waar IT FIRST verschilt van andere organisaties. IT FIRST is van mening dat als het belang van haar relaties voorop staat, zij daar zelf ook de vruchten van plukt.

Door onze vergaande markt- en productkennis in te zetten tijdens onze samenwerking bent u verzekerd van gedegen advies. Bovendien kunnen hierdoor automatiseringsprojecten vaak op efficiëntere wijze opgelost worden dan vooraf begroot is. Om dit te realiseren werkt IT FIRST samen met toonaangevende fabrikanten als HP, Dell, IBM, Cisco en Microsoft en biedt ons assortiment inmiddels meer dan 1 miljoen verschillende producten welke vaak uit voorraad leverbaar zijn.

Wilt u bezuinigen op ICT kosten door over te stappen op thin clients, organisatiegevoelige informatie op extra beveiligde servers onderbrengen of heeft u vragen met betrekking tot server & storage, randapparatuur of Telecom?  Geen probleem, IT FIRST helpt u met goed advies en een maatwerkoplossing waar u gelukkig van wordt.