Wat voor een type klant bent u?
Tel.: +31 (0)20 - 740 1500 · Tel.: +32 280 866 68 · Where service never comes second
Menu
HP Konidgt nieuwe Pro serie aan!
IT FIRST is officieel HP Gold PartnerOude hardware inruilen

HP kondigt nieuwe Pro Serie aan!

Productiviteit vergroten, kosten beheersing en veiligheid! Recent onderzoek van HP heeft uitgewezen dat MKB'ers zich voornamelijk bezighouden met deze drie punten. De nieuwe Pro Serie van HP sluit daarbij perfect aan!


De nieuwe Pro Serie in desktops, notebooks, all-in-one computers(AiO), printers en multifunctionals kan ingezet worden in ieder bedrijf, maar is met name zeer interessant voor het MKB. Deze serie biedt uitmuntende prestaties en beveiliging in een strak en modern jasje!

 

Nieuw gestroomlijnd design biedt kracht, prestaties en beveiliging
De ontwikkeling staat niet stil en technologie wordt hierbij vaak ingezet als competitief aspect, zo ook in het MKB. De vervaging tussen werk en privé is steeds meer merkbaar en bedrijven met veel personeel overwegen vaker over te stappen op een mobiele werkomgeving. Een moderne techniek waar makkelijk draadloze verbindingen gelegd kunnen worden tussen devices en zo een vlotte samenwerking tussen werknemers mogelijk gemaakt kan worden, is hierbij een eis. HP’s Pro Serie in desktops, notebooks, AiO's, printers en multifunctionals zijn speciaal hiervoor ontworpen en biedt mkb’ers, betaalbare, enterprise-level technologie verpakt in een strak en commercieel design.

 

De ingebouwde beheersbaarheid en beveiliging van de Pro Serie PC's bieden mkb’ers de garantie hun belangrijke data en devices te kunnen beschermen. HP Biosphere biedt bescherming op bios-level niveau voor devices tijdens het opstarten van het systeem en ongeautoriseerde bios-updates. HP Client Security biedt Multi-factor authenticatie en hard drive encryptie om gevoelige data te beschermen. Alle apparaten beschikken over Windows 10 voor de laatste technologie en uitmuntende beveiliging.

 

Bekijk hier ons complete assortiment in de HP Pro Serie:

 

HP_ProSerie_Printers

HP_ProSerie_PC

HP_ProSerie_Notebooks

HP_ProSerie_AIO

 

IT FIRST helpt u graag bij het vinden van de juiste oplossing(en). Mocht u nog verdere vragen hebben met betrekking tot ons HP aanbod, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via 020 305 1330 of per email sales@itfirst.nl