CLEVERTOUCH SHOP

Welkom in de Clevertouch shop. IT FIRST is Clevertouch Approved partner. Clevertouch ontwerpt oplossingsgerichte producten die samenwerking en vergaderingen op afstand mogelijk maken. Clevertouch stelt je in staat te informeren, instrueren, teamwerk te faciliteren en het delen van ideeën aan te moedigen. De veelgeprezen en bekroonde interactieve displays zijn cruciaal voor het ecosysteem - een unieke alles-in-één gebruikerservaring die de manier waarop we communiceren en samenwerken bepaalt.


Clevertouch-waarden zijn gericht op de relatie tussen partners, technologie en klanten, om iedereen in staat te stellen meer te bereiken, samen te werken en ideeën tot leven te brengen. Heeft u advies nodig bij selecteren van de juiste touchscreen? Neem dan contact met contact op met een van onze accountmanagers. Zij kunnen u hier kundig over adviseren.

CLEVERTOUCH CONFIGURATOR

Benieuwd welke display het beste past bij jouw klaslokaal? Gebruik de clevertouch configurator. Via deze configurator is het snel en simpel om erachter te komen welke interactive touchscreen het meest geschikt is.

CONFIGURATOR

HET DIGITALE ECOSYSTEEM

Het digitale ecosysteem stelt u in staat om in de hele organisatie te communiceren en samen te werken met behulp van het Clevertouch Live webgestuurde CMS-platform. Dit is de verbindende laag van het productassortiment van Clevertouch Technologies.

Het productassortiment van Clevertouch Technologies omvat: digital signage, ruimtereservering, grootformaat commerciële displays, bewegwijzerschermen en interactieve touchdisplays voor zowel zakelijke als educatieve omgevingen. Voor daar waar wordt samengewerkt.

Benieuwd naar het gehele digitale ecosysteem van Clevertouch? Klik hieronder voor meer informatie.

ECOSYSTEEM

OPLOSSINGEN VOOR ELKE ORGANISATIE

Ongeacht het type team waar je deel van uitmaakt, Clevertouch heeft een oplossing voor je. Van onderwijs tot ondernemen en alles daartussenin.

ZAKELIJK

MEER INFORMATIE

Van de directiekamer tot de break out-ruimte, het Clevertouch alles-in-één Enterprise Ecosystem faciliteert bedrijfsbrede samenwerking - waardoor een ieder zijn of haar potentieel kunnen maximaliseren.

HORECA

MEER INFORMATIE

In de competitieve en snelle wereld van de detailhandel levert Clevertouch AV-oplossingen die uw klantervaringen verbeteren en storefronts transformeren in boeiende ruimtes. Door middel van onze interactieve display-producten en alles-in-één ecosysteem creëren we samenwerkende en geïntegreerde winkelervaringen.

ZORG

MEER INFORMATIE

Onze AV-oplossingen voor de gezondheidszorg zorgen ervoor dat uw site soepel draait, de communicatie foutloos verloopt en dat bezoekers zich zelfverzekerd en veilig voelen bij het bezoeken van een vooruitstrevende faciliteit die gericht is op hoogwaardige zorg.

RETAIL

MEER INFORMATIE

In de competitieve en snelle wereld van de detailhandel levert Clevertouch AV-oplossingen die uw klantervaringen verbeteren en storefronts transformeren in boeiende ruimtes. Door middel van onze interactieve display-producten en alles-in-één ecosysteem creëren we samenwerkende en geïntegreerde winkelervaringen.

EDUCATIE

MEER INFORMATIE

Naarmate de behoefte toeneemt naar meer samenwerkende leerruimtes, neemt ook de vraag naar technologie in de klas toe. Het Clevertouch Ecosysteem stelt de onderwijsprofessionals van vandaag in staat hun kostbare tijd te besteden aan het creëren van levensveranderende leerervaringen.

BOUW / TECHNIEK

MEER INFORMATIE

Clevertouch heeft professionele 16/7 technologie voor de bouw en techniek, beschikbaar in diverse maten. Voor iedere ruimte een passende oplossing.

ONTDEK ANDERE VENDOREN VAN IT FIRST

SAMSUNG

SAMSUNG

Als Certified Reseller kunnen we onze relaties naast Samsung Knox, ook adviseren en ondersteunen bij een implementatie of uitrol van mobile devices. Dus wilt u als zakelijke eindklant uw Samsung telefoons nog veiliger gebruiken en makkelijker uitrollen in plaats van stuk voor stuk installeren.

MEER INFORMATIE
HP

HP

IT FIRST heeft bij HP een Amplify Power Services status. HP Amplify Power Services partners zijn HP's meest vertrouwde en gekwalificeerde leveranciers in de IT-wereld. Zij zijn erkend en bevoegd tot advisering, verkoop en ondersteuning aangaande alle producten en oplossingen van HP.

MEER INFORMATIE
DELL

DELL

Met de status DELL EMC GOLD Partner is IT FIRST erkend als organisatie om klanten te ondersteunen bij het vinden van de beste computer-oplossing voor hun organisatie. Van kosteneffectieve SMB-opties tot krachtige rack-, blade- en gedeelde infrastructuuroplossingen.

MEER INFORMATIE
LENOVO

LENOVO

Bij Lenovo staat innovatie voorop. De diversiteit zorgt ervoor dat Lenovo sneller op een andere manier kan denken, te vernieuwen en opnieuw uit te vinden. Hierdoor heeft Lenovo een breed assortiment wat onder andere bestaat uit; laptops, desktops, workstations, tablets, beeldschermen, software en meer.

MEER INFORMATIE