Maak kennis met
circulaire IT


HP Approved Selection stelt u in staat
te profiteren van circulaire IT op het kwaliteitsniveau
dat van het HP-merk wordt verwacht.

Waarom HP 
Approved Selection


HP Approved Selection staat voor een circulair keurmerk dat alle onzekerheden over refurbished producten wegneemt. Dankzij grondige testprocessen (zowel cosmetisch als functioneel) om de best mogelijke gebruikerservaring te garanderen die verwacht wordt van HP-producten.


De voordelen van HP
Approved Selection


Circulaire economie

HP Approved Selection stelt eindgebruikers en bedrijven in staat om op grote- en kleine schaal bij te dragen aan de circulaire economie zonder in te leveren aan performance.

Kwaliteitsborging

De kwaliteitsborging van HP plus de duurzame (en financiële) voordelen van circulaire hardware maken de transitie naar circulaire IT toegankelijk voor iedereen. 

Ecologische voetafdruk

HP Approved Selection by IT FIRST helpt de ecologische voetafdruk van bedrijven te verkleinen en kostbare grondstoffen te besparen.

Odoo afbeelding en tekstblok

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

ProBook 650 G5


Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Elite Desk 800 G3


Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

EliteBook 840 G4

Krachtige beveiliging
die je kunt vertrouwen


Windows 10 beschikt over ingebouwde beveiligingen voor je gegevens, apparatuur en personeel, waarmee je zakelijke informatie en persoonlijke identiteiten kunt beveiligen, zelfs op verloren of gestolen apparaten.

Odoo tekst en afbeelding blok

Gegarandeerde beveiliging
met Windows


Alle HP Approved Selection producten worden geleverd met een authentieke Windows 10 Pro licentie. Windows 10 is specifiek ontworpen om beveiliging te maximaliseren.