HP Z WORKSTATIONS

Een workstation is de snelste, meest uitbreidbare en betrouwbaarste computer die er is. Hij wordt speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de eisen van professionals, die met grote en complexe datasets en ingewikkelde 3D-modellen werken

HP is toonaangevend in de workstationbranche en onze HP Workstations stellen de norm voor innovatie, prestaties en betrouwbaarheid. Daarom kiezen toonaangevende bedrijven voor HP Z Workstations. Creëer, render en visualiseer razendsnel dankzij de baanbrekende prestaties en flexibiliteit van de Z4 en Z6 workstations en de simulatie-, 8K-videobewerkings- en afspeelmogelijkheden van de HP Z8.

Advies nodig over HP producten? Neem gerust contact met onze specialist op:

 

CONTACT

HP Z ASSORTIMENT

Eindeloos veel kracht

HP Z8

MEER INFORMATIE

Extreme kracht. Voer 3D-simulaties uit en bewerk 8K-video's in realtime met workstationcomponenten van topklasse en de hoogste beschikbare geheugencapaciteit.

HP Z6

MEER INFORMATIE

Een krachtpatser die klaar is voor de toekomst. Ideaal voor VFX en rendering: de Z6 biedt volop processorkracht en flexibiliteit om componenten uit te breiden.

HP Z4

MEER INFORMATIE

Het bestverkochte performance-workstation van HP. De Z4 is ideaal voor technisch werk en biedt reguliere prestaties voor vele toepassingen. Met verwerking op serverniveau en vele functies beschikt u over alles wat u nodig heeft en niets meer.

Professionele mobiele workstations voor op kantoor

Geef jouw projecten nieuwe impulsen en vormen met meerdere standen en de ultieme veelzijdigheid van de HP Z mobiele workstationlaptop-pc's. De perfecte mix van stijl en krachtige laptopprestaties.

HP ZBOOK FIREFLY 14/15

Met een gewicht vanaf slechts 1,4 kg zijn onze meest mobiele ZBooks gemaakt voor onderweg. Met 3x sneller Wi-Fi®, 4G LTE van Gigabit-klasse, een betere accuwerktijd en HP SureView heb je de juiste uitrusting voor lange dagen buiten kantoor.

MEER INFORMATIE

HP ZBOOK CREATE &  STUDIO NOTEBOOK

Diepere zwarttinten. Levendigere wittinten. Het hele kleurenspectrum accuraat weergegeven. Met een miljard schermkleuren, 100% DCI-P3 dekking en HDR-functionaliteit kun je met onze ongelooflijke DreamColor-technologie volledig vertrouwen op je kleuren met een accu die lang meegaat.

MEER INFORMATIE

HP ZBOOK FURY 15/17 G7

Diepere zwarttinten. Levendigere wittinten. Het hele kleurenspectrum accuraat weergegeven. Met een miljard schermkleuren, 100% DCI-P3 dekking en HDR-functionaliteit kunt u met onze ongelooflijke DreamColor-technologie volledig vertrouwen op uw kleuren met een batterij die lang meegaat.

MEER INFORMATIE

ZBOOK POWER G7 15.6"

Upgrade naar professionele ZBook-prestaties en -beveiliging voor een ongelooflijk voordelige prijs. Verhoog je productiviteit met een duurzaam en hoogwaardig ontwerp met professionele componenten, waaronder een videokaart die gecertificeerd is voor toonaangevende softwareapplicaties.

MEER INFORMATIE

MEER INFORMATIE

webshop

WEBSHOP

Op zoek naar andere HP producten? Bekijk onze vernieuwede webshop en bestel direct jouw producten, vandaag besteld = morgen geleverd*

MEER INFORMATIE
HP

HP

IT FIRST heeft bij HP een Gold partner status. HP FIRST GOLD Partners zijn HP's meest vertrouwde en gekwalificeerde leveranciers in de IT-wereld. Zij zijn erkend en bevoegd tot advisering, verkoop en ondersteuning aangaande alle producten en oplossingen van HP.

MEER INFORMATIE
Contact

CONTACT

Wij adviseren u graag in uw ICT-behoeften. Maak daarom gerust een afspraak, dan komen wij langs bij u op locatie of nodigen u uit op onze vestiging in Amstelveen.

MEER INFORMATIE