HP Z BUNDELAANBIEDINGEN!

Een workstation is de snelste, meest uitbreidbare en betrouwbaarste computer die er is. Hij wordt speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de eisen van professionals, die met grote en complexe datasets en ingewikkelde 3D-modellen werken


HP is toonaangevend in de workstationbranche en onze HP Workstations stellen de norm voor innovatie, prestaties en betrouwbaarheid. Daarom kiezen toonaangevende bedrijven voor HP Z Workstations.

Profiteer nu van de bundelaanbieding waarbij u een gratis monitor 24" of 27" krijgt bij aankoop van een HP ZBOOK FIREFLY, HP ZBOOK FURY of HP ZBOOK STUDIO.


GA NAAR ACTIE

HP BUNDELAANBIEDINGEN

Met HP Z loopt u altijd voorop met professionele desktops en profiteert u van innovatie, hoge prestaties, uitbreidbaarheid en een extreme betrouwbaarheid. Daarbij is Z gecertificeerd voor een breed scala aan Autodesk- softwaretoepassingen. Kies ook voor een van onze bundelaanbiedingen van HP Z en Autodesk. Zo kunt u elke projectuitdaging aan; nu en in de toekomst.

HP ZBOOK FIREFLY

ZBOOK FIREFLY G7 + NVIDIA QUADRO P520

Gemaakt voor en door professionele ontwerpers. Met een groot werkoppervlak maakt dit de perfecte werkplek voor grote Excelbestanden, Photoshop, SketchUp en lichte 2D CAD workflows.

BESTEL DIRECT
HP ZBOOK FURY

ZBOOK FURY G7 + NVIDIA QUADRO T1000 4GB

Gemaakt voor en door professionele ontwerpers. Met een groot werkoppervlak maakt dit de perfecte werkplek voor de CAD gebruiker.

BESTEL DIRECT
HP ZBOOK FUR

ZBOOK FURY G7 + NVIDIA QUADRO T2000

Gemaakt voor en door professionele ontwerpers. Met een groot werkoppervlak maakt dit de perfecte werkplek voor de CAD gebruiker.

BESTEL DIRECT
HP ZBOOK STUDIO

ZBOOK STUDIO G7 + NVIDIA QUADRO RTX 3000

Gemaakt voor en door professionele ontwerpers. Met een groot werkoppervlak maakt dit de perfecte werkplek voor de 3D CAD gebruiker en rendering.

BESTEL DIRECT

MEER INFORMATIE

webshop

WEBSHOP

Op zoek naar andere HP producten? Bekijk onze vernieuwede webshop en bestel direct jouw producten, vandaag besteld = morgen geleverd*

MEER INFORMATIE
HP

HP

IT FIRST heeft bij HP een Gold partner status. HP FIRST GOLD Partners zijn HP's meest vertrouwde en gekwalificeerde leveranciers in de IT-wereld. Zij zijn erkend en bevoegd tot advisering, verkoop en ondersteuning aangaande alle producten en oplossingen van HP.

MEER INFORMATIE
Contact

CONTACT

Wij adviseren u graag in uw ICT-behoeften. Maak daarom gerust een afspraak, dan komen wij langs bij u op locatie of nodigen u uit op onze vestiging in Amstelveen.

MEER INFORMATIE