IT FIRST is op werkdagen geopend van 8:00 tot 17:30 uur..
U kunt bij IT FIRST betalen via iDeal, op factuur(vooruitbetaling) en achteraf(op rekening), mits u kredietwaardig bevonden bent.
Het is niet mogelijk om uw bestelling(en) af te halen. Wij werken met geautomatiseerde magazijnen. Deze staan buiten de randstad en hebben geen afhaalbalie.
Wij bezorgen binnen Nederland op iedere gewenste locatie.
IT FIRST hanteert Next Business Day Delivery, wat inhoudt dat als u voor 16:00 een bestelling plaatst, deze de volgende werkdag geleverd wordt, mits het product op voorraad is en geen speciale configuratie betreft.
Kosten voor verzending zijn bij IT FIRST €4,95 excl. BTW.

RETOUR PROCEDURE

Voor alle retourzendingen moet een RMA-nummer worden aangevraagd. Dit kunt u doen d.m.v. het retourformulier hieronder. Retourzendingen zonder RMA-nummer vermeldt op de buitenkant van de verpakking, kunnen niet worden geaccepteerd.


Uw persoonlijke RMA nummer heeft een geldigheidsduur van max. 8 werkdagen. Daarna zal de aanvraag vanzelf gesloten worden en kunnen de goederen ook niet meer retour onder het toegewezen RMA nummer. Indien u een defect artikel retourneert dient u altijd een kopie van de originele pakbon mee te zenden, samen met een eventueel Vendor Autorisatie Formulier. Ook deze goederen dienen compleet en in orginele verpakking geretourneerd te worden.


Producten welke door afnemer verkeerd zijn besteld dienen zich altijd in orginele onbeplakte (nieuw)staat te bevinden, tenzij anders vermeld in de RMA bevestiging. Indien blijkt dat het toch een geopend artikel betreft en de verpakking dusdanig beschadigd is zal er een restock-fee van 40% worden doorberekend.


VERZENDEN

HEEFT U EEN KLACHT ?

Het kan gebeuren dat u ontevreden bent over een geleverd product en/of dienst. Vanzelfsprekend doen we er dan alles aan om dit op te lossen.


Vul onderstaand formulier zo zorgvuldig mogelijk in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.


VERZENDEN

OVERZICHT ALLE VOORWAARDEN

Privacyverklaring

Wij vinden uw privacy belangrijk. Wij hechten dan ook grote waarde aan het zorgvuldig en veilig omgaan met gegevens van opdrachtgevers, werknemers, leveranciers en bezoekers van onze website. Dit doen we in overeenstemming met de privacy wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming


Algemene Voorwaarden

Op al onze offertes, overeenkomsten en opdrachtbevestigingen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing. De algemene voorwaarden zijn gedeponeerd onder nummer 5009 1247 bij de Kamer van Koophandel Amsterdam.


Algemene voorwaarden op deze website

Het zich toegang verschaffen tot en het gebruiken van deze site, betekent dat de gebruiker kennis heeft genomen van de Algemene Voorwaarden, deze te begrijpen, daarmee in te stemmen en daaraan gebonden te zijn:


IT FIRST besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens op deze website. Onjuistheden en onvolledigheden in de getoonde gegevens kunnen echter voorkomen. IT FIRST wijst iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden, dan wel onjuistheden, in de informatie die op of via deze site weergegeven wordt. IT FIRST behoudt zich het recht voor om de inhoud van de informatie op de website te allen tijde te wijzigen.


Functioneren van deze website

IT FIRST garandeert niet de foutloze werking of ononderbroken toegankelijkheid van deze website of de door haar langs elektronische weg aangeboden diensten. IT FIRST is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden in de aangeboden informatie en diensten.


Verwijzingen en hyperlinks

Verwijzingen naar of hyperlinks met andere websites dienen alleen ter informatie van de gebruiker. IT FIRST aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van internetsites waarnaar of waarvan met een hyperlink of anderszins wordt verwezen.


Virussen

IT FIRST garandeert niet dat de informatie, software dan wel verwijzingen of hyperlinks die via deze website toegankelijk zijn, vrij zijn van virussen of vergelijkbare schadelijke componenten.