LG Cloud monitoren

De Cloud monitoren van LG zorgen voor een veilige en krachtige virtuele oplossing. Hierdoor zorgt u voor zorgeloze en fijnloze beleving. Hierdoor kunt u zich richten op belangrijke dingen.

Thin Client

Met cloud computing worden documenten centraal op één server opgeslagen. U en uw collega’s hebben altijd en overal toegang tot de meest recente versie. Zolang u internet hebt, kunt u met cloud computing vrijer bewegen op uw werkplek en vanaf waar ook ter wereld. Zelfs als u uw laptop verliest, heeft u toegang tot uw gegevens. Cloud computing is daarbij een zeer veilige werkomgeving waar gegevens ten allen tijde veilig centraal staan opgeslagen.

Waarom Cloud Device?

Door een cloudgebaseerde bedrijfsomgeving op te zetten met Thin Clients en Zero Clients, die lichter zijn dan conventionele pc's, kunnen gebruikers toegang krijgen tot en rekenen met behulp van VDI-oplossingen en uiteindelijk voordelen bieden zoals kostenbesparing, beveiliging en verbeterde productiviteit. LG Cloud-apparaten hebben verschillende Thin Client- en Zero Client-modellen, variërend van All-in-One tot Box-type, en voegen waarde toe aan elke werkomgeving, van overheid tot specifieke industrieën, met betere prestaties en lagere kosten dan conventionele pc-apparaten.

LG Zero Client

Een Zero-client is een lichte, ventilatorloze computer zonder harde schijf, die verbinding maakt met een server om de computer te gebruiken. Zero Clients hebben toegang tot harde schijven in het datacenter door Remote Desktop Protocols (RDP) uit te voeren, waardoor virtuele Windows-desktops en toepassingen kunnen worden geleverd als on-demand services.

            Bekijk de Zero Clients modellen
                                

LG All-In-One

De LG All-in-One is zeer eenvoudig te installeren (met één klik). De standaard is voorzien van diverse ergonomische opties (Tilt, Pivot, Swivel, Height Adjust). Het design is zonder ventilator gemaakt, voor een stille werking.

            Bekijk de All-In-One modellen

                              

LG Ultrawide

De LG UltraWide is ’s werelds eerste 38-inch all-in-one cloud apparaat. Het scherm biedt brede kijkhoeken, is voorzien van Wireless en Bluetooth voor meerdere verbindingsopties en heeft een ingebouwde camera. Het design is zonder ventilator gemaakt, voor een stille werking.

            Bekijk de Ultrawide modellen

                              

LG Thin Client box

De LG Thin Client Box heeft verschillende poorten en connectiviteitsopties. Daarnaast heeft de Thin Client Box een zeer laag stroomverbruik en een ruimtebesparend ontwerp. Het design is zonder ventilator gemaakt, voor een stille werking. LG Thin Clients ondersteunen variabele VDI-platformen die het beste aansluiten op de behoeften van elke individuele klant.

           Bekijk de Thin Client box modellen
                                 

LG Zero Client serie

LG biedt verschillende zero-client vormfactoren.
De vele verschillende soorten zero client-line-ups van LG kunnen waarde toevoegen aan uw werkomgeving met betere prestaties.

24" FHD Zero Client

 • 23.8" Full HD (1920 x 1080) IPS
 • teradici TERA 2321 Chipset with PCoIP Protocol
 • Ontwerp zonder ventilator
 • Laag energieverbruik
 • Makkelijke installatie

De LG - All-In-One zero client slaat geen data op in het toestel zelf, maar slaat data veilig versleuteld op in de cloud server. Met andere woorden, er worden geen gegevens gevonden zodra de Zero Client is losgekoppeld, zodat de gebruiker een hoog beveiligingsniveau kan ervaren. Bovendien ondersteunt de 24CK550Z hardware-decodering, zodat gebruikers zonder vertraging hoge resolutie media kunnen bekijken.

De 24CK550Z, met een IPS-scherm met een brede kijkhoek, levert vanuit een hoek uniforme beelden met nauwkeurige kleuruitbreiding. Het ontwerp elimineert kabel warboel door de vereiste uitgangen om het systeem te bedienen tot een minimum te beperken. Dit helpt om meer ruimte vrij te maken voor uw werkstation met minder kabels. Bovendien is de 24CK550Z ventilatorloos, wat betekent dat er minder lawaai is in uw werkomgeving.

Zero Clients

LG All-in-One serie

LG biedt verschillende thin client-vormfactoren.
De uitmuntendheid van LG in schermproducten kan waarde toevoegen aan uw werkomgeving.

23.8” Full HD All-in-One Thin Client

 • IPS-display
 • Windows 10 IoT Enterprise
 • VMware, Citrix, MS RDP Ready
 • Wireless, Bluetooth, Giga LAN
 • Design zonder ventilator

De 24CK550W van LG kan uw cloud computing-behoeften voordeliger aan. Het heeft een lager energieverbruik, waardoor de onderhoudskosten worden verlaagd. Het ontwerp zonder ventilator verhoogt de levensduur van de 24CK550W en verlaagt dus de vervangingskosten. Het lage geluidsniveau en de warmte zorgen voor een aangename kantooromgeving en een lager stroomverbruik.

LG's 24CK550W ondersteunt meerdere VDI * -platformen die worden gebruikt door klanten en hun software- en hardwarebehoeften. Dit maximaliseert de werkefficiëntie door tijd en kosten te besparen bij het werken op verschillende platforms.
De 24CK550W ondersteunt kantel-, draai-, pivoteer- en hoogteaanpassingopties voor het beste comfort op het werk. Deze ergonomie maakt het gemakkelijker om inhoud te delen met uw teamleden, wat leidt tot verbeterde productiviteit.
23.8" All-in-One

24'' All-in-One Thin Client voor de gezondheidszorg

 • IEC60601, CE MDD, FDA (Klasse I)
 • AMD Prairie Falcon GX-212JJ
 • 23,8" Full HD IPS-monitor
 • Design zonder ventilator
 • Ergonomische voet
LG's 24CK560N is goedgekeurd volgens medische normen (IEC60601*, CE MDD** en FDA klasse I***). Dit garandeert zijn betrouwbaarheid in een medische omgeving. Ook de witte kleur van het ontwerp helpt vuil gemakkelijk te verwijderen en schoon te houden. LG All-in-One Thin Client met IPS-technologie biedt vele voordelen. Vooral voor het delen van afbeeldingen en medische informatie met anderen is deze Thin Client zeer geschikt. De 24CK560N kan ook worden aangesloten op een andere LG-monitor* hierdoor kunt u de werkruimte uitbreiden.

De LG 24CK560N ondersteunt een externe monitor tot 4K, wat de werkefficiëntie verhoogt bij medisch gebruik. Deze Thin Cliënt is ideaal waar een nauwkeurige weergave van gedetailleerde informatie essentieel is. Bovendien zorgt het lage geluidsniveau van het ventilator loos ontwerp voor een aangename medische werk omgeving.

De 24CK560N biedt de mogelijkheid om het scherm zowel verticaal als horizontaal te kantelen. Ook is het mogelijk om de Thin Client te draaien en in hoogte te verstellen voor het beste comfort tijdens het werken. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat het apparaat makkelijk kan worden aangepast voor verschillende dagploegen.
24" All-in-One

27'' Full HD All-in-One Thin Client

 • 27" Full HD (1920x1080)
 • IPS-display
 • Quad Core-processor
 • Design zonder ventilator
 • Full HD Webcam
Met de geavanceerde Quad Core-processor en een krachtige systeemgeheugenoptie helpt 27CN650N u uw werk sneller en eenvoudiger dan ooit te voltooien. LG 27CN650N ondersteunt tot 4K UHD resolution dual displays. Met de meeste flexibiliteit voor de instelopties voor meerdere monitoren kunt u meer doen in minder tijd.

Met het ingebouwde pop-uptype Full HD-webcam met verbeterde beveiliging en de ingebouwde luidspreker voor het hosten van verschillende vergaderingen en videoconferenties. LG Full HD-display met IPS-technologie levert een helderder en consistente ware kleur. Het zorgt voor een visueel comfort voor het bekijken van grafieken en rapporten met anderen door heldere afbeeldingen vanaf elke hoek te presenteren.

Het ontwerp zonder ventilator verhoogt de levensduur van de 27CN650N en verlaagt tevens de vervangingskosten. Het lage geluidsniveau en de warmte zorgen voor een aangename kantooromgeving en een lager stroomverbruik. U kunt de comfortabele werkruimte creëren met veelzijdige schermkanteling, hoogte, draai- en zwenkafstellingen. Door de voet met één klik te gebruiken, kunt u tijd besparen en werkverlies verminderen voor de installatie van meerdere Thin-clients.

27" All-in-One

LG UltraWide serie

Ervaar verbeterde productiviteit en bruikbaarheid met de UltraWide monitoren.

34'' UltraWide™ All-in-One Thin Client

 • 34" UltraWide Full HD (2560x1080)
 • IPS-display
 • Quad Core-processor
 • Design zonder ventilator
De 21:9 UltraWide™ Full HD-resolutie (2560x1080) biedt 33% meer schermruimte vergeleken met 16:9 Full HD-resolutieweergave. IPS-beeldscherm biedt eenduidige en heldere beeldkwaliteit vanuit elke kijkhoek. U kunt het gebruiken om meerdere schermen tegelijkertijd te gebruiken en gemakkelijk scherm delen met collega‘s. LG 34CN650N ondersteunt tot 4K UHD resolution dual displays. Met de meeste flexibiliteit voor de instelopties voor meerdere monitoren kunt u meer doen in minder tijd.

Met het ingebouwde pop-uptype Full HD-webcam met verbeterde beveiliging en de ingebouwde luidspreker voor het hosten van verschillende vergaderingen en videoconferenties. 
Het ontwerp zonder ventilator verhoogt de levensduur van de 34CN650N en verlaagt tevens de vervangingskosten. Het lage geluidsniveau en de warmte zorgen voor een aangename kantooromgeving en een lager stroomverbruik.
34" Ultrawide

UltraWide™ All-in-One Thin Client met gebogen scherm van 38“

 • 38’” WQHD+ (3840 x 1600)
 • Gebogen IPS-beeldscherm
 • AMD Ryzen™ 3
 • PBP / PIP
 • Design zonder ventilator
 • Ingebouwde webcam
Het 21:9 Curved UltraWide™ IPS-beeldscherm met WQHD+-resolutie biedt verbeterde productiviteit - vooral in de financiële sector, waar meerdere vensters met gegevens tegelijkertijd op een scherm moeten worden weergegeven.

Het gebogen scherm met WQHD+-resolutie en een verhouding van 21:9 maakt het mogelijk om meerdere gegevensvensters tegelijkertijd in hetzelfde scherm weer te geven. IPS-beeldscherm biedt eenduidige en heldere beeldkwaliteit vanuit elke kijkhoek. Met AMD Ryzen™ 3 kun je veeleisende taken sneller en met minder energieverbruik uitvoeren. Een dubbel display en meerdere poorten kunnen de efficiëntie van je werk drastisch verbeteren.
38" Ultrawide

LG Thin Client Box serie

LG biedt verschillende producten aan binnen zijn Thin Client portofolio.
De uitmuntende repuratie van LG strekt nu over het hele assortiment van Thin Client producten om u bedrijf van alle voordelen te voorzien die deze producten te bieden hebben.

Box Type Thin Client - CL500W-3A

 • 4GB RAM and 32GB SSD
 • Windows 10 IoT Enterprise
 • Citrix, VMware, MS RDP
 • Muurbevestiging (VESA)
 • Stille, koele werking (zonder ventilator)

Met de CK500W van LG kunt u gemakkelijk een omgeving met meerdere monitoren naar een cloudomgeving overbrengen, zonder dat u te veel extra apparaten nodig heeft. LG cloud-apparaat ondersteunt een resolutie tot 4K voor aangesloten beeldschermen. De CK500W ondersteunt verschillende Multi poorten, waaronder HDMI-, DVI- en USB-poorten om het werkgemak te verbeteren. LG Thin Clients zijn compatibel met verschillende interfacestandaarden.

Het ontwerp zonder ventilator verlengt de levensduur van de CK500W en verlaagt ook de vervangingskosten. Het lage geluidsniveau en de warmte zorgen voor een aangename kantooromgeving en het lagere energieverbruik verlaagt de beheerkosten.

Box CL500W

Box Type Thin Client -  CL600N-6A

 • Quad-core Processor
 • 4GB DDR4 Memory
 • Maximaal 3 beeldschermondersteuning
 • USB Type-C™
 • Ontwerp zonder ventilator

Met geavanceerde quad-core processor (Intel® Celeron J4105) en een krachtige systeemgeheugenoptie (4 GB DDR4), helpt de CL600N u om uw werk sneller en gemakkelijker dan ooit te voltooien. CL600N ondersteunt maximaal 3 beeldschermen: twee 4K-beeldschermen en één QHD-beeldscherm. 

Met de meeste flexibiliteit voor instellingsopties voor meerdere monitoren, kunt u meer gedaan krijgen in minder tijd. Verschillende interfaces: Display Poort, USB Type-C, USB 3.0, Gigabit Ethernet, SFP Ready, USB 2.0, Hoofdtelefoon en microfoon combo. De LG CL600N met USB Type-C ™ -poort biedt hoge gegevensoverdrachtssnelheden en een hoog stroomverbruik. Met één USB Type-C ™ -kabel kunt u tegelijkertijd gegevens, video en audio verzenden en CL600N opladen.

Box CL600N

LG Zero clients

LG 24CK550Z-BP, 60,5 cm (23.8"), 1920 x 1080 Pixels, Full HD, 14 ms, Zwart 24CK550Z-BP

LG 24CK550Z-BP, 60,5 cm (23.8"), 1920 x 1080 Pixels, Full HD, 14 ms, Zwart

€ 491,64 491.64 EUR
Op voorraad (20)
Voor 16:00 besteld, volgende werkdag geleverd*

LG Ultrawide

LG 38CK900G-1C, 95,2 cm (37.5"), Quad HD, AMD Ryzen 3, 8 GB, 128 GB, Windows 10 Pro 38CK900G-1C

LG 38CK900G-1C, 95,2 cm (37.5"), Quad HD, AMD Ryzen 3, 8 GB, 128 GB, Windows 10 Pro

€ 1778,63 1778.63 EUR
Niet op voorraad (0)
Bel of mail voor de beschikbaarheid

Thin Client box

LG Thin Client Box CK500W-3A - Thin client - USFF - 1 x G-Series GX-212JJ / 1.2 GHz - RAM 4 GB - SSD 32 GB - Radeon R1E - GigE - WLAN: 802.11a/b/g/n, Bluetooth 4.0 - Win 10 IoT Enterprise LTSB - monitor: none

LG Thin Client Box CK500W-3A - Thin client - USFF - 1 x G-Series GX-212JJ / 1.2 GHz - RAM 4 GB - SSD 32 GB - Radeon R1E - GigE - WLAN: 802.11a/b/g/n, Bluetooth 4.0 - Win 10 IoT Enterprise LTSB - monitor: none

€ 0,00 0.0 EUR
Op voorraad (49)
Voor 16:00 besteld, volgende werkdag geleverd*