Odoo CMS - een grote afbeelding

 

MICROSOFT STOPT MET HET

OPEN LICENSE VOLUME-LICENTIEPROGRAMMA

Microsoft stopt met de verkoop van Open License richting commerciële klanten. Het is nog tot 1 januari 2022 mogelijk om volume licenties te verlengen of aan te schaffen via het Open License Programma, daarna niet meer. De voornaamste reden dat Microsoft deze stap neemt, is het aanschaffen van licenties te vereenvoudigen.


Als Microsoft Silver Partner heeft IT FIRST zich bewezen een cruciale partner te zijn voor haar klanten bij aanschaf en implementatie van Microsoft producten. Daarnaast heeft IT FIRST zich ook als Microsoft Gold Surface PC partner bewezen een belangrijke partner te zijn voor haar klanten bij aanschaf en implementatie van Microsoft Surface, Microsoft 365 Cloud producten en software licenties. Heeft u een vraag over producten of oplossingen van Microsoft? Neem dan gerust contact op met een van onze accountmanagers. Zij kunnen u hier kundig over adviseren.

Odoo afbeelding en tekstblok

WAT BETEKENT DIT VOOR JOU?

Dit betekent dat u als Microsoft klant straks geen nieuwe software licenties meer kunt kopen of verlengen, of online services kunt afnemen via het Microsoft Open License programma. U kunt straks alleen nog nieuwe licentieaankopen doen via Microsoft partners via het ‘Cloud Solution Provider’ programma. Sinds 01 September zijn de prijzen van Open Licenses gestegen om het kopen van CSP licenties meer te stimuleren.


MICROSOFT VOLUME LICENTIES

Bij IT FIRST B.V. geloven we in een cloud first strategie. Deze sluit dan ook naadloos aan bij de Cloud Solution Provider Programma (CSP) filosofie van Microsoft. Met het Cloud Solutions Provider (CSP) programma van Microsoft betaal je een maandelijks bedrag voor alleen die licenties en software die nodig zijn, wat veel overzichtelijker en kosten effectiever wordt voor organisaties. Bedrijven die met ingang van 1 Januari 2022 volume softwarelicenties willen, kunnen dat doen via: 

  1. CSP Programma 

  2. Open Value (huurkoop)

  3. Open Value Subscription (huur)

Odoo tekst en afbeelding blok

MEER WETEN?

Wil je weten wat de licentie technisch voor jouw organisatie betekent, of hoe je op jouw licentiekosten kunt besparen, neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij informeren je graag!

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN VAN MICROSOFT

Het beste van het beste van Microsoft voor zakelijke klanten

SURFACE

De Surface-collectie bestaat uit multifunctionele, mobiele apparaten voor alle bedrijven. Kristalheldere touchscreens, losse toetsenborden, slimme digitale pennen en de mogelijkheid om uw favoriete software te gebruiken, maken het eenvoudiger om onderweg te werken.

MEER INFORMATIE

ACCESSOIRES

Maak je ervaring compleet met krachtige accessoires die perfect met je Surface-apparaat werken. Zoals de Surface pen, muis, toetsenbord, adapter en meer.

MEER INFORMATIE

MICROSOFT 365

Microsoft 365 is de productiviteitscloud die is ontworpen om elk van ons te helpen belangrijke dingen te bereiken, zowel qua werk als privé, met eersteklas Office-apps, intelligente cloudservices en geavanceerde beveiliging.

MEER INFORMATIE

ALGEMEEN

Als Microsoft Gold Partner heeft IT FIRST zich bewezen een cruciale partner te zijn voor haar klanten bij aanschaf en implementatie van Microsoft producten. Ook als Microsoft Surface Authorized Reseller zijn we er voor onze klanten bij aanschaf en implementatie van Microsoft Surface, M365 Cloud producten en software licenties.

MEER INFORMATIE