Microsoft Surface Pro X


Technische specificatiesSpecificaties - Microsoft Surface Pro X


Ultra dun en altijd verbonden

Werk zoals jij dat wilt. Ultieme mobiliteit komt samen met opmerkelijke veelzijdigheid met de snelste met LTE-verbonden, converteerbare 2-in-1-laptop in de geschiedenis van Surface.
Vermogen om onderweg productief te blijven

Kracht en prestaties van een pc in een ultradunne vormfactor worden mogelijk gemaakt door de aangepaste processor met het ingebouwde mobiele DNA van Qualcomm.6 Surface Pro X is net als jij altijd verbonden en ultra-mobiel.


Ontworpen voor expressie onderweg

Ontworpen voor expressie onderweg

Krachtige geïntegreerde graphics leveren ongelooflijke grafische prestaties voor verbluffende presentaties en haarscherpe en heldere beelden en video.

Een accu die net zolang werkt als jij

Een accu die net zolang werkt als jij

Ga voor een batterij die de hele dag, wel 13 uur meegaat, een snellaadfunctie die de batterij oplaadt tot 80% in minder dan een uur en stand-by die de levensduur van de batterij verlengt wanneer je niet bij je scherm bent.

Altijd bliksemsnel verbonden

Altijd bliksemsnel verbonden

Blijf verbonden met een razendsnel Cat16 Gigabit-speedmodem van de nieuwe generatie.Draagbaarheid op een hoger niveau in de perfecte combinatie

Surface Slim Pen* laadt en slaat veilig op in de nieuwe, met Alcantara® bedekte Surface Pro X Signature Keyboard,* die is voorzien van een laptop-waardig toetsenbord, verlichte toetsen en een groot glazen trackpad met multi-touch.


Microsoft Surface Pro X


Een gedurfde nieuwe kijk op Pro

Je hebt altijd een voorsprong. Dat heeft de Surface Pro X ook. Neem contact op met een door Microsoft geautoriseerde verkoper voor een prijsopgaaf. Verkopers helpen je ook bij het implementeren en beheren van Surface voor jouw bedrijf.


Microsoft Surface Pro X


1. Twee veelzijdige USB-C™-poorten

Moderne verbindingen om te multitasken. Maak verbinding met beeldschermen, dockingstations en meer, en oplaadaccessoires.

2. Innovatieve, ingebouwde kickstand

Wees creatief en ontspannen. Zet de kickstand in studiomodus voor een natuurlijke schrijf- en tekenhoek met de Surface Slim Pen* en gebruik het aanraakscherm

3. Verwisselbare harde schijf

Verbeterde beveiliging met verwisselbare harde schijf voor het bewaren van gegevens.

4. Dunne randen

Dunne randen en onze Surface signature 3:2-ratio bieden je de meest efficiënte hoeveelheid schermruimte bij werken op 13 inch.Surface voor zakelijk gebruik biedt meer waarde voor het bedrijf

Surface-klanten besparen tijd en geld met een gestroomlijnde implementatie, modern apparaatbeheer en ingebouwde, cloudgestuurde beveiliging. Geef personeel, gegevens en systemen kracht met verbonden ervaringen van Surface en Microsoft 365.
Ontworpen voor de moderne werkplek

De Surface-serie voor zakelijk gebruik levert ervaringen op waar medewerkers van houden met de keuze en flexibiliteit die ze nodig hebben om te werken zoals zij dat willen.


Accessoires voor Surface Pro X

De meeste Surface-accessoires zijn universeel, compatibel met meerdere generaties. De investering die je doet in accessoires is bedoeld voor de lange termijn.


Ontworpen voor expressie onderweg

Surface-basisstation

Transformeer je Surface in een desktop-pc door je Dock aan te sluiten met de SurfaceConnect-kabel.

Een accu die net zolang werkt als jij

Surface Arc Mouse

Surface Arc Mouse is slank, licht en eenvoudig mee te nemen op reis. Het apparaat is zo ontworpen dat hij comfortabel in je handen ligt en plat kan worden dichtgeklapt zodat hij eenvoudig in je tas past.

Altijd binnen handbereik

Maak van je Surface Pro X een volwaardige laptop en draagbare studio met het Surface Pro X Signature Keyboard en de Slim Pen.* De Pen kan veilig worden opgeborgen en opgeladen in het luxe, met Alcantara® uitgevoerde toetsenbord, compleet met verlichte toetsen en een groot multi-touch glazen trackpad.