Functie één

Pas deze drie kolommen aan, zodat ze voldoen aan uw ontwerp behoefte. Om te dupliceren, verwijderen of kolommen verplaatsen, selecteert u de kolom en gebruik de bovenste pictogrammen om uw actie uit te voeren.

Functie twee

Om een vierde kolom toe te voegen, verklein de grootte van deze drie kolommen met het juiste icoon van elk blok. Dupliceer vervolgens één van de kolommen om een ​​nieuwe te maken als een kopie.

Functie drie


Functie drie

Verwijder de bovenstaande afbeelding of vervang het met een foto die uw bericht weergeeft. Klik op de afbeeldingen om de stijl van de afgeronde hoekente wijzigen.

Media kop

Gebruik deze snippet om verschillende soorten componenten samen te stellen met een links of rechts uitgelijnde afbeelding naast tekstuele inhoud. Dupliceer het element om een lijst te maken die aan uw behoeften voldoet.

Ontdek

Evenement kop

Sprekers van over de hele wereld zullen zich bij onze experts voegen om inspirerende lezingen te geven over verschillende onderwerpen. Blijf op de hoogte van de nieuwste trends & technologieën voor business management

Berichtkop

Gebruik dit component voor het aanmaken van een lijst met voorgestelde elementen welke u onder de aandacht wilt brengen

Ga verder met lezen

OVERZICHT VAN HET LAATSTE NIEUWS

Vindt hier al het nieuws over IT FIRST, haar producten en diensten. Zo blijft je op de hoogte.


EPOS EXPAND VISION 3T

[04-10-2021]

Videosamenwerking opnieuw uitgevonden mert de EPOS Expand Vision 3T! Met de Vision 3T krijg je een alles-in-één video-oplossing voor Microsoft Teams Rooms op Android™ voor het slimme kantoor van vandaag. Neem deel aan vergaderingen met slechts één aanraking en geniet van een volledige Microsoft Teams-ervaring. Verbeter de samenwerking met Full HD-video, uitzonderlijke spraakopname en ruisonderdrukking - mogelijk gemaakt door EPOS AI™.

EPOS EXPAND

EPOS 

[23-09-2021]

EPOS stelt bedrijven over de hele wereld in staat om beter te communiceren en samen te werken - altijd, overal en op elk apparaat. EPOS gebruikt de meest geavanceerde audio- en samenwerkingstechnologieën om oplossingen te creëren die krachtig, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk zijn. Ontdek onze productlijnen ADAPT , IMPACT , EXPAND en COMMAND.


IT FIRST is aangesteld als EPOS Amplify Partner. Dit betekent dat IT FIRST voldoet aan de gestelde eisen van EPOS en je gegarandeerd bent van de beste kwaliteit en service! Heb je een vraag over producten of oplossingen van EPOS? Neem dan gerust contact op met een van onze accountmanagers. Zij kunnen je hier kundig over adviseren.

EPOS

Open License-aankoop wordt verplaatst naar CSP

[16-09-2021]

Microsoft stopt met de verkoop van Open License richting commerciële klanten. Het is nog tot 1 januari 2022 mogelijk om volume licenties te verlengen of aan te schaffen via het Open License Programma, daarna niet meer. De voornaamste reden dat Microsoft deze stap neemt, is het aanschaffen van licenties te vereenvoudigen.


MICROSOFT CSP

ASUS 

[09-09-2021]

Voor kenniswerkers, IT-besluitvormers en bedrijfsleiders is Surface Laptop 4 de laptop die verder gaat dan de traditionele vormfactor om medewerkers het gevoel te geven dat ze leiding kunnen geven. Het apparaat levert van alles de juiste hoeveelheid om zowel klanten als collega's te plezieren.


ASUS

SAMSUNG GALAXY A52s

[01-09-2021]

De Samsung Galaxy A52s 5G Enterprise Editie is geschikt voor zakelijk gebruik. Zo krijg je Samsung Knox Suite meegeleverd. Hiermee installeer en beheer je alle zakelijke smartphones binnen jouw organisatie veilig en centraal. Verder ben je tot en met augustus 2025 verzekerd van regelmatige beveiligingsupdates. Alle vertrouwelijke informatie staat dus veilig op dit toestel. De Samsung A52s is een middenklasse smartphone met grote rekenkracht. Je schakelt dus soepel tussen Word documenten, Google Drive en je e-mail.


GALAXY A52s

SAMSUNG FLIP 3 & FOLD 3

[25-08-2021]

Voor kenniswerkers, IT-besluitvormers en bedrijfsleiders is Surface Laptop 4 de laptop die verder gaat dan de traditionele vormfactor om medewerkers het gevoel te geven dat ze leiding kunnen geven. Het apparaat levert van alles de juiste hoeveelheid om zowel klanten als collega's te plezieren.


SAMSUNG FLIP 3 & FOLD 3

CLEVERTOUCH

[20-07-2021]

Clevertouch ontwerpt oplossingsgerichte producten die samenwerking en vergaderingen op afstand mogelijk maken. Clevertouch stelt je in staat te informeren, instrueren, teamwerk te faciliteren en het delen van ideeën aan te moedigen. De veelgeprezen en bekroonde interactieve displays zijn cruciaal voor het ecosysteem - een unieke alles-in-één gebruikerservaring die de manier waarop we communiceren en samenwerken bepaalt.

CLEVERTOUCH
Odoo afbeelding en tekstblok

MICROSOFT SURFACE LAPTOP 4

[16-06-2021]

Voor kenniswerkers, IT-besluitvormers en bedrijfsleiders is Surface Laptop 4 de laptop die verder gaat dan de traditionele vormfactor om medewerkers het gevoel te geven dat ze leiding kunnen geven. Het apparaat levert van alles de juiste hoeveelheid om zowel klanten als collega's te plezieren.


LAPTOP 4
Odoo afbeelding en tekstblok

MICROSOFT SURFACE LAPTOP GO

[16-06-2021]

Surface Laptop Go is krachtig genoeg om essentiële apps efficiënt uit te voeren en draagbaar genoeg om tussen huis en campus te dragen. Bied studenten en docenten een apparaat dat perfect past in zowel het klaslokaal als het thuiskantoor.


LAPTOP GO

HP Z BUNDELAANBIEDINGEN!

[12-01-2021]

Een workstation is de snelste, meest uitbreidbare en betrouwbaarste computer die er is. Hij wordt speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de eisen van professionals, die met grote en complexe datasets en ingewikkelde 3D-modellen werken

HP is toonaangevend in de workstation branche en onze HP Workstations stellen de norm voor innovatie, prestaties en betrouwbaarheid. Daarom kiezen toonaangevende bedrijven voor HP Z Workstations. Profiteer nu van de bundelaanbieding waarbij u een gratis monitor 24" of 27" krijgt bij aankoop van een HP ZBOOK FIREFLY, HP ZBOOK FURY of HP ZBOOK STUDIO.

BUNDELAANBIEDINGEN

SAMSUNG CASHBACK ACTIE

[11-01-2021]

Ontvang €50 cashback bij aanschaf van een A42 5G, A51 of A71! Bij aankoop van een deelnemend model Galaxy A42 5G, A51 of A71 ontvangt u tijdelijk €50 retour. Deze promotie loopt van 11 januari 2021 t/m 7 februari 2021 (aankoopdatum) en zolang de voorraad strekt.

kunt maximaal één keer deelnemen per aangekocht product en maximaal drie keer deelnemen per huishouden. Deze promotie kan niet worden gecombineerd met andere promoties op de Galaxy A42 5G, A51 of A71.

SAMSUNG CASHBACK
Odoo afbeelding en tekstblok

MICROSOFT SURFACE WORKSHOP

[16-11-2020]

In samenwerking met Microsoft geven wij twee Surface Modern Workshop-events. Tijdens deze workshop wordt u geïnformeerd over de Surface-familie, nieuwe benaderingen van modern beheer met Windows Autopilot.

Tevens zal de optimale samenwerking met M365 onder de aandacht gebracht worden en hoe IT FIRST alles voor u samenbrengt.

Odoo afbeelding en tekstblok

APPLE IPHONE 12

[01-11-2020]

De iPhone 12 heeft een 6.1" Super Retina XDR display. Daarnaast is hij 11% dunner, 15% kleiner en 16% lichter. Hij kan biljoenen bewerkingen uitvoeren in de Neural Engine. En video opnemen in Dolby Vision. A14 Bionic is super efficiënt, zodat je batterij lang meegaat. En hij is z’n tijd ver vooruit.

Odoo afbeelding en tekstblok

SAMSUNG GALAXY S20 FE

[06-10-2020]

Wat u ook gaat doen, de batterij van de Galaxy S20 FE heeft net zoveel energie als jij en laadt razendsnel op. Dankzij het randloze display wordt kijken een meespelende ervaring en soepeler dan ooit met refresh rate van 120Hz. De allermooiste foto's in alle omstandigheden dankzij de drievoudige camera met 30x Space Zoom en Night Mode.

Odoo afbeelding en tekstblok

LG BACK TO WORK

[10-09-2020]

LG heeft verschillende USB-C beeldenschermen die perfect zijn voor de moderne werkplek op kantoor. Zo zijn de monitoren gekalibreerd wat zorgt voor echte kleuren. Daarnaast zorgt FLicker Safe voor vermindering van het beeldflikkerniveau. De dunne randen maken het eenvoudig om meerdere schermen naast elkaar te zetten. Met de USB-C aansluiting kunt u ook data transporteren zodat u de muis en toetsenbord direct op het beeldscherm kunt aansluiten. Ontdek de Full HD IPS monitoren (23.8" & 27") En de UltraWide HDR monitoren (34" & 35").

Odoo afbeelding en tekstblok

DELL WORKPLACE

[28-08-2020]

De meeste werknemers bij middelgrote organisaties hebben doorgaans gewerkt in netwerkkantoren, waarbij een relatief klein aantal werknemers op afstand werkt. Omdat organisaties de bedrijfscontinuïteit in onzekere tijden moeten handhaven, staan IT-professionals voor de uitdaging om snel een groeiend aantal thuisgebruikers te faciliteren en te ondersteunen die consistente toegang tot bedrijfstoepassingen nodig hebben.

Odoo afbeelding en tekstblok

MICROSOFT SURFACE BOOK 3

[03-06-2020]

Surface Book 3 voor zakelijk gebruik biedt de perfecte balans tussen prestaties, flexibiliteit en mobiliteit, en helpt medewerkers om hun volledige potentieel te bereiken. Multitask efficiënter dan ooit op een volledige laptop, maak het touchscreen vervolgens los om op een tablet van pc-klasse te werken. Of ontgrendel de volledige creatieve kracht door Surface Book 3 voor zakelijk gebruik in de studiomodus om te schetsen en inkten op het scherm met Surface-pen. Wat uw werkdag ook voor u in petto heeft, u bent er klaar voor met een batterij die tot wel 17,5 uur meegaat en een verbeterde stand-by die ervoor zorgt dat uw batterij dagen langer meegaat wanneer u op pad gaat.

Odoo afbeelding en tekstblok

MICROSOFT SURFACE GO 2

[03-06-2020]

Surface Go 2 voor zakelijk gebruik past zich aan alles wat uw medewerkers ondernemen, van het helpen van klanten op de verkoopvloer tot het inbellen bij vergaderingen en het checken van e-mail. Met een startgewicht van slechts iets meer dan een halve kilo en een slank en licht ontwerp ondervind u geen enkele vertraging, waar u ook naartoe gaat.