PARTNERSTATUSSEN

Wij streven naar langdurige relaties met partners en vendoren

ADOBE

ADOBE CERTIFIED RESELLER

IT FIRST is Certified Reseller in het Adobe Partner Connection Reseller Programma en biedt klanten volledige toegang tot Adobe producten en diensten.

GA NAAR SHOP
APC

APC PREMIER
PARTNER

Het bereiken van het Premier Partner-niveau is een prestatie die ons vermogen benadrukt om APC by Schneider Electric UPS-systemen te leveren, installeren en onderhouden.

GA NAAR SHOP
ARUBA

ARUBA BUSINESS PARTNER

Aruba Networks (a Hewlett Packard Enterprise Company) biedt de meest beveiligde en complete oplossingen voor je infrastructuur. IT FIRST is Aruba Business Partner

GA NAAR SHOP
BROTHER

BROTHER BUSINESS PARTNER

IT FIRST is officieel Brother Business Partner. Wij bieden u een ruim assortiment Brother inkjet- en laserprinters op onze website. Wij geven u graag advies bij het kiezen van een voor u geschikte nieuwe printer.

GA NAAR SHOP
CHERRY

CHERRY CERTIFIED PARTNER SILVER

Als Silver partner van CHERRY, een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van computer invoerapparatuur, kan IT FIRST u voorzien in de beste keyboards en muizen tegen de beste condities en prijs.

GA NAAR SHOP
CISCO

CISCO SELECT PARTNER

IT FIRST is Cisco Select partner, en biedt kennis en expertise op het gebied van Storage, Virtualisatie, Networking & Security.

GA NAAR SHOP
CLEVERTOUCH

CLEVERTOUCH APPROVED PARTNER

Clevertouch-waarden zijn gericht op de relatie tussen partners, technologie en klanten, om iedereen in staat te stellen meer te bereiken, samen te werken en ideeën tot leven te brengen.

GA NAAR SHOP
DELL EMC

DELL EMC GOLD PARTNER

IT FIRST is een trotse Gold-partner van Dell EMC in Core Client, Networking, Server en Storage. Dit betekent dat we de volledige ondersteuning van Dell EMC hebben en gekwalificeerd zijn om een vertegenwoordiger van hun wereldwijde merk te zijn.

GA NAAR SHOP
DYNABOOK

DYNABOOK GOLD BUSINESS PARTNER

IT FIRST is trots om zichzelf Dynabook Gold Business partner te mogen noemen. Dynabook levert de kwaliteit, betrouwbaarheid en prestaties die u van de Laptop Expert mag verwachten.

GA NAAR SHOP
EPOS

EPOS AMPLIFY PARTNER

IT FIRST is aangesteld als EPOS Amplify Partner. Dit betekent dat IT FIRST voldoet aan de gestelde eisen van EPOS en u verzekerd bent van de beste kwaliteit en service!

GA NAAR SHOP
EPSON

EPSON AUTHORISED PARTNER

IT FIRST is een door Epson ColorWorks geautoriseerde wederverkoper van on-demand printers, epson-inktcartridges en blanco epson-etiketten.

GA NAAR SHOP
ESET

ESET SILVER PARTNER


We werken nauw samen met ESET en hun Endpoint Protection-applicaties worden door veel van onze klanten gebruikt. Steeds populairder bij onze klanten zijn hun ESET Dynamic Threat Defense en Two-Factor Authentication-producten.

GA NAAR SHOP
FORTINET

FORTINET


Fortinet levert uiteenlopende producten en diensten op het gebied van de beveiliging van netwerk infrastructuur, security analyzing, wireless security en web applicatie beveiliging.

GA NAAR SHOP
FORTINET

HP AMPLIFY POWER SERVICES PARTNER

IT FIRST is HP Amplify Power Services Partner. Dit betekent dat wij één van HP‘s meest betrouwbare en hoogst gekwalificeerde IT-resellers zijn. We zijn geautoriseerd om advies te geven en alle HP-producten en oplossingen te verkopen en te ondersteunen.

GA NAAR SHOP
HUAWEI

HPE SILVER PARTNER


IT FIRST heeft van HPE Nederland de felbegeerde status van Silver Partner ontvangen. Het is één van de prominente partnerstatussen die HPE uitreikt aan partners die zich onderscheiden door hun kennis en ervaring op specifieke technologiegebieden.

GA NAAR SHOP
HUAWEI

HUAWEI AUTHORIZED PARTNER

Huawei Enterprise biedt oplossingen en diensten op het gebied van netwerkinfrastructuur, unified communications en collaboration, cloud computing en datacenter-beheer.

GA NAAR SHOP
INTEL

INTEL TECHNOLOGY PROVIDER GOLD

INTEL TECHNOLOGY PROVIDER GOLD

GA NAAR SHOP
JABRA

JABRA  AUTHORIZED


Jabra-headsets en audioapparaten zijn via een netwerk van hooggekwalificeerde en professionele partners verkrijgbaar . Zij kennen onze producten door en door en zijn daardoor uitstekend in staat om u te adviseren over de juiste headsetoplossing voor uw bedrijf.

GA NAAR SHOP
JUNIPER

JUNIPER RESELLER


Juniper Networks levert innovatie op het gebied van routering, switching en beveiliging. Hun innovaties in software, silicium en systemen transformeren de ervaring en economie van netwerken. IT FIRST is een geautoriseerde wederverkoper van Juniper.

GA NAAR SHOP
KENSINGTON

KENSINGTON PARTNER


IT FIRST is Kensington partner. Kensington creeërt professionele producten en oplossingen voor organisaties die gedreven zijn hun team optimaaal te laten presteren.

GA NAAR SHOP
LENOVO

LENOVO PC PARTNER PLATINUM

IT FIRST is een trotse gecertificeerde Lenovo PC Platinum partner. Als gecertificeerde reseller van Lenovo kunnen wij onze relaties adviseren en ondersteunen over de producten en oplossingen van Lenovo.

GA NAAR SHOP
MICROSOFT

MICROSOFT SILVER PARTNER

Als Microsoft Silver Partner heeft IT FIRST zich bewezen een cruciale partner te zijn voor haar klanten bij aanschaf en implementatie van Microsoft producten.

GA NAAR SHOP
MICROSOFT SURFACE

MICROSOFT  GOLD
 SURFACE PC PARTNER

IT FIRST is als Gold Microsoft Surface Partner een belangrijke partner bij aanschaf en implementatie van Microsoft Surface, Microsoft 365 Cloud producten en software licenties.

GA NAAR SHOP
NVIDIA

NVIDIA PREFERRED SOLUTION PROVIDER

IT FIRST is er trots op de onderscheiding te hebben verdiend als NVIDIA Preferred Solution Provider. Op onze beurt zijn we in staat om onze klanten te voorzien van de nieuwste technologieën die beschikbaar zijn tegen een redelijke prijs.

GA NAAR SHOP
PHILIPS

PHILIPS AUTHORIZED DEALER

Philips biedt diverse monitoren van hoge kwaliteit en krachtige, vooruitstrevende functies. Zo kunt u met Philips-monitoren optimaal rendement uit elke werkdag halen, ongeacht de omvang of activiteit van uw bedrijf."

GA NAAR SHOP
SAMSUNG

SAMSUNG SILVER PARTNER

IT FIRST is een Samsung Silver Reseller voor B2B mobile en voor Samsung Knox. Als Certified Reseller kunnen we onze relaties naast Samsung Knox, ook adviseren en ondersteunen bij een implementatie of uitrol van mobile devices.

GA NAAR SHOP
SANDBERG

AUTHORIZED SANDBERG  PARTNER

IT FIRST is authorized Sandberg partner. Met Sandberg bieden wij een partner die staat voor kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van accessoires.

GA NAAR SHOP
SOPHOS

GECERTIFICEERD 
SOPHOS PARTNER

IT FIRST is gecertificeerd Sophos Partner, met Sophos bieden wij u een geavanceerd beveiliging systeem in zowel hardware, als software.

GA NAAR SHOP
VEEAM

VEEAM SILVER PARTNER

IT FIRST biedt als Veeam Silver partner een brede kennis en expertise op het gebied van Storage & Data management oplossingen, waaronder Backup, Disaster Recovery en Data Archivering.

GA NAAR SHOP
VMWARE

VMWARE  SOULITION PROVIDER

De technologieën van VMware vereenvoudigen ICT-complexiteit, stroomlijnen activiteiten en helpt uw bedrijf flexibeler, efficiënter en winstgevender te worden. Dankzij onze kennis en expertise en de persoonlijke aandacht bent u bij IT FIRST aan het juiste adres!

GA NAAR SHOP
WESTERN

WESTERN DIGITAL PARTNER

De grootste leverancier van harde schijven is partner van IT FIRST! Western Digital heeft IT FIRST opgenomen in hun partner programma. Hierdoor kunnen we op grote schaal inkopen en zorgen dat de prijzen laag blijven.

GA NAAR SHOP

MEER OVER IT FIRST

Over ons

PARTNERS

Wil jij ook een bijdrage leveren aan het succes en verdere groei van IT FIRST? We zijn altijd opzoek naar nieuwe collega's om het team te versterken.

MEER INFORMATIE
Nieuws

NIEUWS

Vindt hier al het nieuws over IT FIRST, haar producten en diensten. Zo blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen

MEER INFORMATIE
Over ons

OVER ONS

IT FIRST kenmerkt zich als een klantvriendelijke organisatie die essentiële zaken als een open en servicegerichte relatie met onze klanten als zeer belangrijk acht.

MEER INFORMATIE