"Het is van groot belang dat uw bedrijfscontinuïteit gewaarborgd blijft, zonder onderbroken te worden door IT problemen. Om ervoor te zorgen dat u nooit met dergelijke problemen geconfronteerd wordt, kunt u gebruik maken van de diensten van IT FIRST. Wij bieden diverse oplossingen waarmee we u en uw organisatie kunnen ondersteunen."

ALLES RONDOM DE WERKPLEK

IT FIRST biedt complete oplossingen op gebied van Hardware, Software en Unified Communications . Aanvullend bieden wij u met onze IMACD service totale ontzorging, van installatie tot afvoer!

MAAK GEBRUIK VAN ONZE MANAGED SERVICES

Met de Managed Services van IT FIRST is de beschikbaarheid van uw IT gegarandeerd. Maak gebruik van onze verschillende standaard oplossingen of neem contact met ons op voor een ontwerp op maat.

HEEFT U BEHOEFTE AAN CONSULTANCY & ADVIES ?

Het succes van uw organisatie is mede afhankelijk van een goede IT infrastructuur maar door gebrek aan tijd, kennis of onafhankelijkheid maakt u hier geen optimaal gebruik van? IT FIRST kan u helpen van ontwerp tot uitvoering voor al uw IT vraagstukken en beschikt over gecertificeerde consultants om u van het juiste advies te voorzien.

HOE IS UW IT SECURITY GEREGELD?

IT FIRST biedt innovatieve IT oplossingen en diensten ter voorkoming van cybercriminaliteit, datadiefstal en datalekken. Met onze producten en diensten heeft u de tools, technologie en onze expertise om uw organisatie maximaal te beschermen.

IT INFRASTRUCTUUR , HET HART VAN UW ORGANISATIE

De IT infrastructuur is het fundament van uw organisatie. Van het Netwerk, Servers, Storage tot aan de Connectiviteit, IT FIRST biedt passende oplossingen en ondersteund u in het ontwerp en implementatie daarvan.

BESTELGEMAK DANKZIJ E-PROCUREMENT OPLOSSINGEN

IT FIRST geeft inzicht en grip op uw inkoopproces, van aanvraag tot levering. Met de elektronische diensten en portaal bent u niet meer gebonden aan tijden en bereikbaarheid maar heeft u altijd toegang tot onze producten en diensten.