VENDOREN

Wij streven naar langdurige relaties met partners en vendoren
samsung

IT FIRST is een Samsung Silver Reseller voor B2B mobile en voor Samsung Knox. Als Certified Reseller kunnen we onze relaties naast Samsung Knox, ook adviseren en ondersteunen bij een implementatie of uitrol van mobile devices.

MEER INFORMATIE
hp

IT FIRST heeft bij HP een Gold partner status. HP FIRST GOLD Partners zijn HP's meest vertrouwde en gekwalificeerde leveranciers in de IT-wereld. Zij zijn erkend en bevoegd tot advisering, verkoop en ondersteuning aangaande alle producten en oplossingen van HP.

MEER INFORMATIE
microsoft MEER INFORMATIE

Als Microsoft Silver Partner heeft IT FIRST zich bewezen een cruciale partner te zijn voor haar klanten bij aanschaf en implementatie van Microsoft producten. IT FIRST is als Microsoft Surface Authorized Reseller een belangrijke partner bij aanschaf en implementatie van Microsoft Surface, Microsoft 365 Cloud producten en software licenties.

lenovo

IT FIRST is een trotse gecertificeerde Lenovo PC Platinum partner. Als gecertificeerde reseller van Lenovo kunnen wij onze relaties adviseren en ondersteunen over de producten en oplossingen van Lenovo.

MEER INFORMATIE
dell

Met de status DELL EMC GOLD Partner is IT FIRST erkend als organisatie om klanten te ondersteunen bij het vinden van de beste computer-oplossing voor hun organisatie. Van kosteneffectieve SMB-opties tot krachtige rack-, blade- en gedeelde infrastructuuroplossingen.

MEER INFORMATIE

MEER OVER IT FIRST

Over ons

OVER ONS

IT FIRST kenmerkt zich als een klantvriendelijke organisatie die essentiële zaken als een open en servicegerichte relatie met onze klanten als zeer belangrijk acht.

MEER INFORMATIE
Nieuws

NIEUWS

Vindt hier al het nieuws over IT FIRST, haar producten en diensten. Zo blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen

MEER INFORMATIE
Vacatures

VACATURES

Wil jij ook een bijdrage leveren aan het succes en verdere groei van IT FIRST? We zijn altijd opzoek naar nieuwe collega's om het team te versterken.

MEER INFORMATIE