HP WORKPLACE AS A SERVICE

HP Workplace as a Service (WaaS) is een modern servicemodel waarmee u uw gebruikers in staat stelt om eenvoudig de juiste hardware, ondersteuning, apparatuurbeheer- en lifecycleservices af te nemen die zij voor werk nodig hebben.

DE VOORDELEN 

 

UP-TO-DATE

WERK ALTIJD MET DE LAATSTE TECHNOLOGIE

COMPLEXITEIT

VERMINDER DE COMPLEXITEIT

WERKDRUK

WAAS ZORGT VOOR VERLAGING VAN DE WERKDRUK OP DE IT-AFDELING

VOORSPELBAAR

KRIJG INZICHT IN UW KOSTEN

ERVARING

ERVAAR DE OPTIMALE GEBRUIKSERVARING MET DE LENOVO DEVICES

 

Interesse?
Neem contact op met uw accountmanager

Neem contact op

WAAROM?

Naast grip op je kosten zien we dat CIO’s steeds vaker te maken krijgen met een toenemende de complexiteit van het beheren van devices op afstand. De dreigingen van buitenaf maken het doorvoeren van de digitale transformatie niet eenvoudiger. Bij IT FIRST bieden we onze HP WaaS propositie ook aan in combinatie met:

HP PROACTIVE SECURITY

HP Proactive Security is 's werelds meest geavanceerde eindpuntbeveiligingsdienst. Door te kiezen voor een ‘protection-first’ benadering helpt de dienst bedrijven zich te verdedigen tegen cyberaanvallen, zonder het gebruikersgedrag te veranderen of de IT-werklast te verhogen. De service levert geavanceerde bescherming die wordt gemonitord en beheerd door ervaren HP cybersecurity-experts.

HP TECHPULSE

HP TechPulse is het HP analytics- en machine learning-platform dat ook op OS-niveau rijke inzichten biedt. HP TechPulse gebruikt machine learning om inzichten te krijgen. Het doel is om klanten te helpen als het gaat om het optimaliseren van de IT-uitgaven en de productiviteit en veiligheid te garanderen van eindgebruikers.

HP ACTIVE CARE

HP Active Care helpt uw IT optimale uptime en snelle probleemoplossing op HP apparaten te voorzien. Met technische ondersteuning op afstand, voorspellende analyses betreffende apparaat status, herstelservices en ondersteuning op locatie binnen één werkdag zorgt HP Active Care ervoor dat uw medewerkers zowel op kantoor als onderweg operationeel blijven.

  • 15.6” Full HD 1920 x 1080 display
  • Intel Core i5 (11th Gen)
  • 8 GB RAM – 256 GB SSD – W10 Pro

  Prijs per maand vanaf €39 *

  • 14” Full HD 1920 x 1080 display
  • Intel Core i5 (11th Gen)
  • 8 GB RAM – 256 GB SSD – W10 Pro

  Prijs per maand vanaf €49 *

  • 13,3” touchscreen 2 in 1 LTE notebook
  • Full HD 1920 x 1080 display
  • Intel Core i5 (11th Gen)
  • 8 GB RAM – 256 GB SSD – W10 Pro

 Prijs per maand vanaf €69 *

Prijzen aangeduid op deze pagina gelden als vanaf prijzen.

Neem voor een persoonlijke offerte en de daarvoor geldende condities contact op met uw accountmanager.

ONTDEK ALLE MANAGED SERVICES OPLOSSINGEN

Bekijk de voordelen van flexibel werken

MANAGED SERVICES

Het hedendaagse bedrijfsklimaat is uitdagender dan ooit. Werken en support verlenen op thuislocaties, zaken die voorheen als zelfsprekend werden ervaren zijn opeens complex worden. In sommige gevallen met een beperkt budget, dat vraagt om een andere aanpak.

MEER INFORMATIE

LENOVO WAAS

Het succes van je bedrijf hangt af van je medewerkers, die steeds vaker thuiswerken. Het is een hele uitdaging om ervoor te zorgen dat ze beschikken over de nieuwste apparaten in een toch al moeilijke economie en om die apparaten op afstand te implementeren en te beveiligen. IT FIRST gaat samen met Lenovo DaaS deze uitdagingen aan!

MEER INFORMATIE

MICROSOFT WAAS

Surface heeft het allemaal, het is een perfecte combinatie van een krachtige laptop, een tablet met HD-scherm en een revolutionaire notebook. Naast deze functionaliteit bieden we de zakelijke eindgebruiker aanvullende diensten zoals Advanced Exchange, Premium accessoires, Microsoft 365 en dit alles voor een vaste prijs per maand.

MEER INFORMATIE
Contact


 CONTACT

Wij adviseren u graag in uw ICT-behoeften. Maak daarom gerust een afspraak, dan komen wij langs bij u op locatie of nodigen u uit op onze vestiging in Amstelveen.

MEER INFORMATIE