Met de juiste devices en oplossingen, werk je slimmer samen. Dat is niet alleen prettig en efficiënt, het verhoogt ook de productiviteit.

Unified Communications is een technologie om effectief en efficiënt te communiceren. Unified Communications zorgt voor de volledige integratie van functies als agenda, e-mail, web- en videoconferencing en instant messaging met verschillende devices, waaronder smartphones en tablets. Gestroomlijnde communicatie zorgt ervoor dat je gemakkelijk flexibel en virtueel samenwerkt.

VOORDELEN VAN UNIFIED COMMUNICATIONS


 • Flexibel en virtueel samenwerken
 • Locatie-onafhankelijk communiceren
 • Productiviteit verhogen
 • Directe en indirecte kosten verlagen
 • Klaar voor toekomstige ontwikkelingen

LOCATIE ONAFHANKELIJKE COMMUNICATIE

Unified Communications integreert verschillende samenwerkingsvormen en communicatiemiddelen en maakt het mogelijk om schermen te delen. Door je telefooncentrale en ICT-infrastructuur te koppelen, telefoneren medewerkers eenvoudig en voordelig via hun laptop. En ontvangen ze voicemailberichten in hun mailbox. Bovendien zie je wie op welke manier bereikbaar is. Bedrijfscommunicatie wordt hiermee locatie-onafhankelijk en (samen) een stuk slimmer.


KLAAR VOOR DE TOEKOMST

Organisaties die een UC-omgeving willen opzetten, werken bij voorkeur met open standaarden. Met Unified Communications-oplossingen ben je er klaar voor.

Met onze IMACD (Installation, Move, Add, Change, Disposal) diensten is het mogelijk uw organisatie te beschermen tegen de steeds veranderende technologie waar u mogelijk mee wordt geconfronteerd, door ter plaatse de expertise te bieden om deze veranderingen snel en efficiënt aan te pakken.


IMACD zijn een reeks fysieke diensten voor vrijwel alle hardware producten. Denk hierbij aan desktops, servers, printers, systeemcomponenten etc. Deze diensten zijn specifiek ontworpen om te voldoen aan de verzoeken om producten te installeren, te verplaatsen, toe te voegen, te wijzigen en te verwijderen, welke regelmatig gedurende de levenscyclus van een product terugkeren.


De voordelen voor uw onderneming om gebruik te maken van deze diensten:


 • Uw werkplekautomatisering is ten alle tijden up-to-date
 • Bij onverwachte veranderingen kunt u snel reageren
 • Een direct kostenbesparing op uw dagelijkse ICT-taken

Bij onvoldoende capaciteit heeft u altijd, op afroep, de beschikking over gekwalificeerd IT personeel.

Install

INSTALL - De producten kunnen direct worden geconfigureerd, zodat uw hardware snel worden geleverd. Dit zorgt ervoor dat de producten direct gebruiksklaar zijn door deze vooraf te voorzien van een gewenste image, serienummer en/of labels.

 • Uitpakken en installatie van een nieuw systeem.
 • Aansluiten van randapparatuur welke onderdeel is van de werkplek.
 • Uitvoerig testen van de aangesloten apparatuur.

Move

MOVE - Het verplaatsen of verhuizen van bestaande apparatuur. Deze ingewikkelde klus kunnen wij volledig uit uw handen nemen. Hierbij kan er gebruik worden gemaakt van een tijdelijke opslag met beveiliging en verzekering.

 • Ontkoppelen van bestaande werkplekken inclusief verbonden randapparatuur.
 • Zorgvuldig verpakken van de apparatuur voor de verhuizing naar de nieuwe locatie.
 • Uitpakken en aansluiten van de apparatuur op de nieuwe locatie.
 • Uitvoerig testen van de aangesloten apparatuur.

Add

ADD - Tijdens de levenscyclus kunnen uitbreidingen op bestaande systemen noodzakelijk zijn. Met een team van gespecialiseerde engineers kunnen wij deze werkzaamheden op locatie uitvoeren. Bij grotere upgrades kan gebruik worden gemaakt van assemblage faciliteiten op locatie.

 • Hardware -?Installatie van interne of externe hardware inclusief de juiste drivers.
 • Verificatie doormiddel van testen.
 • Software -?Installatie van een OS en/of additionele applicaties.
 • Verificatie doormiddel van testen. Mogelijkheid tot het maken van een "Master Image".

Change

CHANGE - Tijdens de levenscyclus kunnen veranderingen doorgevoerd moeten worden op de apparatuur. Veranderingen kunnen plaats vinden vanwege reparaties, maar het kan bijvoorbeeld ook gewenst zijn het OS te upgraden. IT FIRST heeft de expertise om deze veranderingen op een juiste wijze af te handelen.

 • Hardware -??uitvoeren van aanpassingen aan bestaande hardware zoals performance upgrades.
 • Software -?uitvoeren van aanpassingen aan bestaande software zoals software upgrades en migraties.

Disposal

DISPOSAL – Het retour nemen van bestaande systemen kan plaats vinden op locatie. Met deze service zal IT FIRST er zorg voor dragen dat de data gecertificeerd wordt verwijderd. In overleg met de klant kan worden gezocht naar een gewenste manier van afvoer bijvoorbeeld goede doelen.

 • Opkoop en afvoer van oude hardware.
 • Gecertificeerd (onsite) data vernietigen.

Alles rondom uw ICT kunt u eenvoudig bij IT FIRST bestellen. U heeft bij ons de keuze uit een breed assortiment aan producten zoals Desktops, Notebooks, Servers, Randapparatuur en meer. Wij hebben toegang tot een uitgebreid distributie kanaal en maken gebruik van dropshipment. Dit betekend dat veel van onze producten ruim op voorraad liggen en vaak al binnen 1 werkdag geleverd worden.


IT FIRST beschikt over een groot aantal certificeringen van onze fabrikanten. Zo bent u bij ons altijd verzekerd dat wij u kunnen adviseren over de juiste oplossing tegen de beste prijs.


Onze medewerkers staan u graag persoonlijk te woord. Bij IT FIRST vinden wij kwaliteit, vertrouwen en service enorm belangrijk. Daarom worden onze medewerkers intensief getraind en voorzien van de door fabrikanten opgelegde accreditaties.

   GA DIRECT NAAR ONZE SHOP   

Software is een belangrijk onderdeel van elke organisatie. Toch wordt hier doorgaans onvoldoende aandacht aan besteed omdat er een focus ligt op het dagelijks operationeel houden van de IT omgeving. Er is vaak een flinke optimalisatie mogelijk op het gebied van de aankoop en inzet van licenties, door de complexiteit van licentiestructuren is dit echter niet altijd inzichtelijk. Het is daarom van belang een partner te hebben die zich hierin specialiseert en u van een juist advies kan voorzien.


Onze medewerkers van de licentiedesk zijn in het bezit van certificeringen van alle grote softwarefabrikanten en ondersteunen u vanaf de aanschaf tot aan de uitrol en verder.

Een greep uit onze dienstverlening:


 • Software Asset Management
 • Baseline
 • Licentie advies


HP Z WORKSTATION

Stel zelfs uw HP Z Workstation samen met de HP Workstation Configurator. Selecteer de gewenste componenten en vraag direct een offerte op.

GA NAAR HP WORKSTATION


KINGSTON GEHEUGEN

Met deze Kingston Configurator is zoeken iets van het verleden! Het juiste geheugen en SSD producten op basis van de gegevens van uw systeem. Snel en eenvoudig!

GA NAAR KINGSTON GEHEUGEN


STARTECH KABELS

Selecteer de twee aansluitingen en de wizrad laat direct alle connectiviteitsmogelijkheden zien. In twee simpele stappen bent u zo weer verbonden. HARD TO FIND made easy!

GA NAAR STARTECH KABELS


EET SPAREPARTS

Alle onderdelen van uw servers, dekstops, laptops en printers makkelijk en snel gevonden met de EET Spareparts Configurator, met meer dan 3000 verschillende modellen en systemen van fabrikanten

GA NAAR EET SPAREPARTS

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

HOTLAMPS BEAMERLAMPEN

Hotlamps beschikt over een database met lampen voor meer dan 10.000 projectormodellen. Volg het 3 simpele stappenplan om de juiste projector lamp te vinden.

GA NAAR HOTLAMPS BEAMERLAMPEN

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

NEWSTAR SCREENFITTER

De NEWSTAR screenfitter maakt u direct wegwijs in de mogelijkheden en geeft de beste oplossing op basis van uw type beeldscherm en wensen.

GA NAAR NEWSTAR SCREENFITTER