LENOVO
WORKPLACE    
AS A
SERVICE    

Het succes van je bedrijf hangt af van je medewerkers, die steeds vaker thuiswerken. Het is een hele uitdaging om ervoor te zorgen dat ze beschikken over de nieuwste apparaten in een toch al moeilijke economie en om die apparaten op afstand te implementeren en te beveiligen. IT FIRST gaat samen met Lenovo WaaS deze uitdagingen aan!

DE VOORDELEN

UP-TO-DATE

WERK ALTIJD MET DE LAATSTE TECHNOLOGIE

COMPLEXITEIT

VERMINDER DE COMPLEXITEIT

WERKDRUK

VERLAGING VAN DE WERKDRUK OP DE IT-AFDELING

VOORSPELBAAR

KRIJG INZICHT IN UW KOSTEN

ERVARING

OPTIMALE GEBRUIKSERVARING MET DE LENOVO DEVICES

    Interesse?
   
Neem contact op met jouw accountmanager 

WAAROM LENOVO & IT FIRST?

 

1. OPTIMALISEER

Lenovo WaaS is ontworpen om exact datgeen te bieden waar u naar op zoek bent. Het stelt u in staat om de ideale omstandigheden te creëren. Voorzie uw medewerkers van enkel en alleen een pc of laptop, of stimuleer samenwerken op afstaand met Lenovo Smart Collaboration. Voeg daar eenvoudig additionele software en diensten aan toe, alles voor een vast bedrag per medewerker per maand. 

2. UITROL

Er zijn verschillende mogelijkheden om de werkplekken uit te rollen. Naast het traditioneel leveren van de hardware, waarbij uw IT afdeling de juiste configuratie en software per medewerker moet instaleren, kunnen we middels Windows Autopilot een zero touch deployment realiseren.

3. OP MAAT GEMAAKT

Bij IT FIRST hebben we al zorgvuldig verschillende bundels gecreëerd. Het is dus mogelijk om snel te beschikken over de meest recente hardware van Lenovo in combinatie met software en diensten. We begrijpen echter als geen ander dat bepaalde situaties om maatwerk vragen. Dit is vanzelfsprekend geen probleem en komen graag met u in gesprek. 

ThinkBook 15 Gen2


 • 15.6" Full HD 1920 x 1080 display
 • Intel Core i5 (11th Gen)
 • 8 GB RAM – 256 GB SSD – W10 Pro

 • Lenovo ThinkVision T22i-20 Monitor - Zwart
 • Lenovo 500 FHD Webcam
 • Lenovo Essential Wireless Keyboard & Mouse
 • Lenovo Powered USB-C Travel Hub
 • Lenovo Pro Wired Stereo VOIP Headset
 • Lenovo Business Casual 15.6-inch Topload
 • Lenovo 3Y Premier Support

 • Microsoft 365 Business Premium*

Prijs per maand vanaf €59 *

Prijzen aangeduid op deze pagina gelden als vanaf prijzen.

Neem voor een persoonlijke offerte en de daarvoor geldende condities contact op met uw accountmanager.

ONTDEK ALLE MANAGED SERVICES OPLOSSINGEN  

 

MANAGED SERVICES

Het hedendaagse bedrijfsklimaat is uitdagender dan ooit. Werken en support verlenen op thuislocaties, zaken die voorheen als zelfsprekend werden ervaren zijn opeens complex worden. In sommige gevallen met een beperkt budget, dat vraagt om een andere aanpak.

MEER INFORMATIE

HP WAAS

HP Workplace as a Service (WaaS) is een modern servicemodel waarmee u uw gebruikers in staat stelt om eenvoudig de juiste hardware, ondersteuning, apparatuurbeheer- en lifecycleservices af te nemen die zij voor werk nodig hebben.

MEER INFORMATIE

MICROSOFT WAAS

Surface heeft het allemaal, het is een perfecte combinatie van een krachtige laptop, een tablet met HD-scherm en een revolutionaire notebook. Naast deze functionaliteit bieden we de zakelijke eindgebruiker aanvullende diensten zoals Advanced Exchange, Premium accessoires, Microsoft 365 en dit alles voor een vaste prijs per maand.

MEER INFORMATIE

CONTACT

Wij adviseren u graag in uw ICT-behoeften. Maak daarom gerust een afspraak, dan komen wij langs bij u op locatie of nodigen u uit op onze vestiging in Amstelveen.

MEER INFORMATIE