PARTNERS

DELL EMC GOLD Partner


IT FIRST is een trotse GOLD-partner van Dell EMC in Core Client, Networking, Server en Storage. Dit betekent dat we de volledige ondersteuning van Dell EMC hebben en gekwalificeerd zijn om een vertegenwoordiger van hun wereldwijde merk te zijn.  

ONTDEK MEER OP DE DELL EMC VENDOR PAGINA

HP AMPLIFY Power Services Partner


IT FIRST is HP Amplify Power Services Partner. Dit betekent dat wij één van HP‘s meest betrouwbare en hoogst gekwalificeerde IT-resellers zijn. We zijn geautoriseerd om advies te geven en alle HP-producten en oplossingen te verkopen en te ondersteunen. 

ONTDEK MEER OP DE HP VENDOR PAGINA

LENOVO Platinum Partner


IT FIRST is een trotse gecertificeerde Lenovo PC Platinum partner. Als gecertificeerde reseller van Lenovo kunnen wij onze relaties adviseren en ondersteunen over de producten en oplossingen van Lenovo.

ONTDEK MEER OP DE LENOVO VENDOR PAGINA

MICROSOFT Silver Partner


Als Microsoft Silver Partner heeft IT FIRST zich bewezen een cruciale partner te zijn voor haar klanten bij aanschaf en implementatie van Microsoft producten. IT FIRST is als Microsoft Surface Authorized Reseller een belangrijke partner bij aanschaf en implementatie van Microsoft Surface, Microsoft 365 Cloud producten en software licenties.  

ONTDEK MEER OP DE MICROSOFT VENDOR PAGINA

SAMSUNG Gold Partner


IT FIRST is een Samsung Gold Reseller voor B2B mobile en voor Samsung Knox. Als Certified Reseller kunnen we onze relaties naast Samsung Knox, ook adviseren en ondersteunen bij een implementatie of uitrol van mobile devices. 

ONTDEK MEER OP DE SAMSUNG VENDOR PAGINA

Over de jaren heen heeft IT FIRST ook met andere (grote) merken langdurige relaties en statussen opgebouwd. Check ze hier allemaal!