CONSULTANCY

& ADVIES

IT FIRST beschikt over een team van gecertificeerde en zeer ervaren IT-consultants. Zij delen graag hun visie op jouw IT-omgeving en helpen je met strategisch advies in wat de beste keuze voor de toekomst is als het gaat om complexe vraagstukken op het gebied van compute, networking en storage & security.
 

Samen met jou stippelen wij een duidelijk pad naar de toekomst uit, en maken de blauwdruk voor een next-gen IT-infrastructuur die met zijn tijd vooruit kan en eventueel ook integratie biedt met de Cloud.

Onze uitgangspunten zijn hierbij altijd: 
   

  Het verlagen van de complexiteit   
  Het vereenvoudigen van de IT-infrastructuur & management   
  Het verlagen van de kosten (TCO)   
  Toekomstbestendigheid (future-proof)   
  Onafhankelijkheid   

Om je van een gedegen advies te kunnen voorzien, beginnen wij altijd met een intake gesprek en/of site-survey. Dat vormt de basis voor ons advies.

Intake Gesprek
Site-survey
 

Vereisten en doelstelling  

Ontwerp
Technisch Design

Low Level en High Level  

Inschatting
Werkzaamheden

Ontwerp, Installatie, Implementatie, Configuratie & Migratie

Uitvoering
ProjectHierin bespreken we de (technische) vereisten, en bekijken hoe jouw huidige omgeving eruit ziet, en wat er nodig is om jouw doelstelling te bereiken. Vandaar uit werken wij een technisch design uit, een high level design, en low-level design. In het low-level design stellen wij een kitlist (bill-of-material) samen met een fabrikant van jouw keuze, of werken voorstellen uit van diverse fabrikanten, afhankelijk van je wensen en eisen.    


Vervolgens maken wij een inschatting van het aantal uren dat nodig is voor het ontwerp, installatie, implementatie, configuratie, migratie en eventueel project management en training.     

Onze consultants vertellen je er graag meer over en komen dan ook graag bij je langs.
   

  Bel ons   gerust voor een vrijblijvende afspraak!