CONSULTANCY

& ADVIES

IT FIRST beschikt over een team van gecertificeerde en zeer ervaren IT-consultants. Zij delen graag hun visie op jouw IT-omgeving, en helpen je met strategisch advies in wat de beste keuze voor de toekomst is als het gaat om complexe vraagstukken op het gebied van compute, networking, storage & security.  

Samen met jou stippelen wij een duidelijk pad naar de toekomst uit, en maken de blauwdruk voor een 
next-gen IT-infrastructuur die met zijn tijd vooruit kan en eventueel ook integratie biedt met de Cloud. 

Onze uitgangspunten zijn hierbij altijd: 
Het verlagen van de complexiteit
Het vereenvoudigen van de IT-infrastructuur & management
Het verlagen van de kosten (TCO)
Toekomstbestendigheid (future-proof)
Onafhankelijkheid

Om je van een gedegen advies te kunnen voorzien, beginnen wij altijd met een intake gesprek en/of site-survey. Dat vormt de basis voor ons advies. Hierin bespreken we de (technische) vereisten, en bekijken hoe jouw huidige omgeving eruit ziet, en wat er nodig is om jouw doelstelling te bereiken. Vandaar uit werken wij een technisch design uit, een high level design, en low-level design. 


In het low-level design stellen wij een kitlist (bill-of-material) samen met een fabrikant van jouw keuze, of werken voorstellen uit van diverse fabrikanten, afhankelijk van je wensen en eisen. 

Vervolgens maken wij een inschatting van het aantal uren dat nodig is voor het ontwerp, installatie, implementatie, configuratie, migratie en eventueel project management en training. 

Onze consultants komen graag bij je langs. Bel ons gerust voor een vrijblijvende afspraak!