WORKPLACE
AS A
SERVICE

IT FIRST biedt nu een "Best OUT of BOX Experience" voor een vast bedrag per medewerker per maand.

WAT IS WaaS?


Je kunt er tegenwoordig niet omheen en je hoort het overal “IT as A Service”. Het kan worden geïnterpreteerd als een volledige ontzorging of als het gespreid betalen van je aankoop, wat is het nu precies?

De wereld is veranderd. Bij IT FIRST geloven we dat de snelheid waarmee dit is gebeurd voor enorme uitdagingen heeft gezorgd. De digitalisering en continue veranderingen van samenwerken zorgen ervoor dat jouw bedrijf agile dient te kunnen werken en lean en mean moet kunnen opereren. Het is belangrijk om focus te behouden wat voor jouw bedrijf belangrijk is, de productiviteit te verhogen en de hoofd- van de bijzaken gescheiden te houden. 

Samen kijken we hoe de ideale (thuis)werkplek eruit ziet. Zodra we deze hebben samengesteld zorgen wij voor de bestelling. Op de achtergrond  regelen onze specialisten samen, middels Windows Autopilot, in dat de juiste Apps, bestanden en rechten worden klaargezet in de Microsoft Azure Cloud. Zodra de nieuwe medewerker de levering thuis ontvangt, hoeft hij of zij alleen het device aan te zetten en in te loggen!  

Onze specialisten hebben al zorgvuldig een aantal modellen geselecteerd welke je voor een vast bedrag per maand bij ons kunt afnemen. Het voordeel is dat jouw personeel wordt uitgerust met een Premium device is en hierdoor nog beter in staat om zijn of haar werkzaamheden uit te voeren. Ook denken wij mee over de juiste accessoires en garantie. Helpdesk support is vrijwel standaard en daarnaast verlagen wij de druk op jouw IT afdeling doordat veelvoorkomende gebruikersvragen niet beantwoord hoeven te worden. 

WAT BETEKENT DIT?

Doordat we, samen, de (thuis)werkplek van te voren inrichten in de Azure cloud zijn we in staat deze te leveren waarbij de gebruiker met minimale inzet gelijk aan de slag kan. We regelen dit allemaal in voor een vast bedrag per maand zodat je geen kostbare investering hoeft te doen. Je maakt wel direct gebruik van de laatste technologie en kan nog productiever werken. 

HOE GAAN WIJ TE WERK?

We selecteren de ideale (thuis)werkplek met de bijbehorende accessoires, software en support. Tijdens het bestelproces richten we, samen, middels Microsoft Intune en Microsoft Autopilot, de gewenste configuratie in. Na levering is de eindgebruiker in staat om geheel zelfstandig direct aan de slag te gaan, zonder tussenkomst van jouw ICT afdeling! 

WAT ZIJN DE VOORDELEN?

  1. Altijd werken met de laatste technologie

  2.  Voorspelbare kosten 

  3.  Vermindering in complexiteit 

  4.  Verlaging van werkdruk op jouw IT afdeling 

  5.  Optimale gebruikerservaring 

BEKIJK DE VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN  

Creëer de optimale gebruikservaring met merk naar keuze   


MICROSOFT WaaS


We vragen ontzettend veel van onze laptops tegenwoordig. Surface heeft het allemaal, het is een perfecte combinatie van een krachtige laptop, een tablet met HD-scherm en een revolutionaire notebook. Naast deze functionaliteit bieden we de zakelijke eindgebruiker aanvullende diensten zoals Advanced Exchange, Premium accessoires, Microsoft 365 en dit alles voor een vaste prijs per maand.

     LEES VERDER    

HP WaaS


HP Workplace as a Service (WaaS) is een modern servicemodel waarmee jouw gebruikers in staat stelt om eenvoudig de juiste hardware, ondersteuning, apparatuurbeheer- en lifecycleservices af te nemen die zij voor werk nodig hebben.

        LEES VERDER    

LENOVO WaaS


Het succes van je bedrijf hangt af van je medewerkers, die steeds vaker thuiswerken. Het is een hele uitdaging om ervoor te zorgen dat ze beschikken over de nieuwste apparaten in een toch al moeilijke economie en om die apparaten op afstand te implementeren en te beveiligen. IT FIRST gaat samen met Lenovo DaaS deze uitdagingen aan!

    LEES VERDER      

Kun je niet wachten?

Neem dan contact op met jouw accountmanager

NEEM DIRECT CONTACT OP