MANAGED
PRINT
SERVICES

Wij  laten je  slimmer   en  minder   printen 


Met een nuchtere kijk en innoverende visie op de toch vrij traditionele markt én een gezonde dosis daadkracht helpen wij organisaties de printkosten drastisch te verlagen, zetten we efficiëntie verhogende oplossingen in en weten we regelmatig het verbruik juist zelfs te verlagen. Daarnaast helpen wij vooral om de milieu impact van de printomgeving drastisch te verminderen, want... een beter milieu begint bij onszelf.

Onze kracht zit in het leveren van flexibele en vooral transparante documentoplossingen. Hiermee wordt de volledige informatievoorziening gestroomlijnd en zo efficiënt mogelijk ingericht. Dit gebeurt altijd met de hoogste focus op veiligheid en een duurzame samenleving met de gedachte dat onnodig gebruik geëlimineerd dient te worden.  

Door onze persoonlijke aanpak, korte lijnen en hoogst haalbare kennis maken wij daadwerkelijk verschil en denken we met je mee.

Binnen ons vakgebied opereren wij als sparringpartner, kennishuis en ‘trusted advisor’, waardoor jij je kunt focussen op de core business. 


 BEZOEK DE SITE VAN ONZE PRINTING PARTNER MPS FIRST 

Toch nog wat vragen over onze Managed Print Services? Geen probleem, neem contact op met je accountmanager of gebruik het contactformulier