HET HYBRIDE WERKEN
DE HYBRIDE WERKPLEK

Steeds meer organisaties omarmen het concept van hybride werken. Hierbij werken werknemers zowel op kantoor als vanuit huis, en zelfs onderweg of op flexplekken. De traditionele definitie van een werkplek op een vaste locatie wordt vervangen door de hybride werkplek, waarbij de focus ligt op de benodigde hardware en software die medewerkers in staat stellen om hun werk effectief uit te voeren, ongeacht hun locatie.


Graag vertellen we je meer over de voordelen van “de moderne” werkplek, waar je als organisatie rekening mee moet houden en welke mogelijkheden er zijn.


Enkele voordelen van hybride werken zijn:

-  Hogere medewerkerstevredenheid

-  Verbeterde productiviteit

-  Flexibiliteit in werk - privébalans

-  Verbeterde talentwerving en -behoud

-  Hogere betrokkenheid

Dit gaat zeker niet vanzelf waardoor je als organisatie een keuze moet maken in het type hardware die je ter beschikking stelt, welke ook veilig is waardoor je kwaadwillende buiten de deur houdt. Ook is het belangrijk om effectieve communicatie tussen werknemers te faciliteren, ongeacht hun locatie.


Samen met onze partners kijken we hoe we kunnen bijdragen aan een nog hogere personeelstevredenheid door het samenstellen van de ideale werkplek, rekening houdend met de behoeften van de organisatie en het bestaande werkplekbeleid.


Meer weten?

Klik op onderstaande logo’s voor een overzicht van ons assortiment of neem contact op met je accountmanager.

Staat je merk er niet tussen of toch nog wat vragen? Geen probleem, neem contact op met je accountmanager of gebruik het contactformulier