OVER IT FIRST

IT FIRST is opgericht in 2007 vanuit de gedachte een betrouwbare, loyale maar vooral ook unieke IT partner te zijn voor onze klanten. Persoonlijke aandacht, een hoog serviceniveau, intensief meedenken en de beste voorwaarden op het gebied van prijs en levering, vormen de basisprincipes van IT FIRST.


Dankzij onze kennis, ervaring en een intensieve relatie met partners en fabrikanten ondersteunen wij onze klanten van het ontwerp van een complexe oplossing tot aan de implementatie en nazorg. Dit doen wij van de werkplek tot aan het serverrack en de Cloud.


IT FIRST adviseert en levert alles op het gebied van Hardware, Software, Cloud en aanverwante dienstverlening, aan het MKB en grote- en middelgrote organisaties. Wij zijn partner van alle grote (en kleinere) fabrikanten waardoor wij onze klanten altijd van de juiste prijs en advies kunnen voorzien.


Daarnaast zijn wij actief in de refurbished markt. Wij verzorgen zowel het opkopen en/of vernietigen van oude hardware als het leveren van gecertificeerde refurbished hardware.


Kortom, bent u op zoek naar een betrouwbare IT partner met kennis van zaken dan verwelkomen wij u graag als klant bij IT FIRSTNEEM CONTACT OP MET IT FIRST

"IT FIRST kenmerkt zich als een klantvriendelijke organisatie die essentiële zaken als een open en servicegerichte relatie met onze klanten als zeer belangrijk acht."

BEKIJK HIER ONZE VACATURES

IT FIRST is altijd op zoek naar nieuwe collega's om het team te versterken.

Bekijk hieronder ons actuele aanbod van vacatures:

VACATURES
UW GEGEVENS ZIJN VEILIG BIJ ONS

Wij respecteren de privacy van onze klanten en de gebruikers van onze site en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft wordt verwerkt in overeenstemming met de toepasselijke wet- en regelgeving ter bescherming van persoonsgegevens en vertrouwelijk wordt behandeld.

PRIVACY POLICY
DE KLEINE LETTERTJES

Op alle offertes, leveringen, producten, services en diensten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

U kunt deze algemene voorwaarden hier bekijken of via het PDF logo downloaden.

ALGEMENE VOORWAARDEN
OPTIMAAL RESULTAAT MET ONZE PARTNERS

IT FIRST streeft naar langdurige relaties met haar partners en vendoren.

We zoeken naar organisaties waarmee we samen kunnen groeien en door kunnen ontwikkelen om onze diensten, expertise en kwaliteiten naar een nog hoger plan te krijgen om zo onze klant optimaal te bedienen.

PARTNERS